Hocam kullanma amacın hız ise Superonline. Ping konusunda Superonline eskisi gibi değil söyleyim. Fiber diye aldanmayın. Yurt dışı çıkışları çok kötü.
Hocam kullanma amacın hız ise Superonline. Ping konusunda Superonline eskisi gibi değil söyleyim. Fiber diye aldanmayın. Yurt dışı çıkışları çok kötü.
Yok hocam ben sizi kastetmemiştim. İlk sayfada SoL altyapısından başka bir firma kullanamazsınız diye hariçten gazel okuyanlar var ya, onlara seslenmiştim.Vodafone'u şirketten saymadığımdan unutmuşum![]()
Şu an hangi firmayı kullanıyorsunuz?Online oyunlar oynuyorum çok sıkıntı olur mu? Bir de şu anki kullandığımdan iyi olacağına eminim.
Anlamıştım ama ben de Vodafone'u unutmuşum gerçekten ama Vodafone da pek hatırlamak istediğim bir firma değil...Yok hocam ben sizi kastetmemiştim. İlk sayfada SoL altyapısından başka bir firma kullanamazsınız diye hariçten gazel okuyanlar var ya, onlara seslenmiştim.
@Dejuf Gazel okuyan kim? Kendim yeni bağlattım GPON alt yapı. Superonline GPON alt yapılarda sadece kendi müşterilerine erişim sağlıyor. Bunu bizzat arayıp 4 defa teyit ettirdim. Yoksa neden cayma bödeli ödeyip değiştireyim internetimi?
Ben doğrudan birisinin nickini vermedim ama madem üzerinize alındınız cevap da vereyim. Buyrun Millenicomun sayfası :@Dejuf Gazel okuyan kim? Kendim yeni bağlattım GPON alt yapı. Superonline GPON alt yapılarda sadece kendi müşterilerine erişim sağlıyor. Bunu bizzat arayıp 4 defa teyit ettirdim. Yoksa neden cayma bödeli ödeyip değiştireyim internetimi?
GPON altyapı fiber oluyor zaten.@matmakif Öncelikle GPON alt yapı ile attığınız fiber hızlarını farkını öğrenin![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.