Ah be hocam, geçmiş olsun. Keşke bi hdd değiştirmeyi deneseydiniz. Geçmiş olsun tekrardan sağlık olsun diyelim.Fidye ücretini verdik. Ve bu olaydan sonra dosyalar açılmadı. Arkadaş da yeni bir bilgisayar topladı zaten eskilemişti biraz. Fakat yeni bilgisayarını formatladıktan1 hafta sonra hiçbir güvensiz uygulama indirmemesine rağmen aynı fidye virüsü tekrar bilgisayarını buldu sözün kısası parayı vermeyin. Şimdi internetini vs değiştirdi sistem parçalarınında ıdsini değiştirdi ve yeni depolama biri aldı bir şey olursa bildireceğim.
Hiç mi güvenlik kategorisini takip etmiyorsunuz? Para vermenizi önermiyoruz diye kaç kere yazdık. Zamanında göremedim, görsem yardım ederdik. Sabit konu var hiç mi aklınıza gelmedi bakmak?Fidye ücretini verdik.
Hiç mi güvenlik kategorisini takip etmiyorsunuz? Para vermenizi önermiyoruz diye kaç kere yazdık. Zamanında göremedim, görsem yardım ederdik. Sabit konu var hiç mi aklınıza gelmedi bakmak?
Kusura bakmayın ama bir kahkaha patlattım. İnsanların bilgisayarına virüs sızdırıp bilgi çalan birine nasıl güvendiniz? 800 dolara yeni bilgisayar alırdınız.Fidye ücretini verdik.
Format atınca adam fidye istemiyoruz mu dedi?Aynısı başıma geldi. Format attım düzeldi. Fazla kafaya takmaya gerek yok yani.