Fight Kulüp 2 ilk gösterimi başlıyor

Summer ve Khontkar hariç güzeldi.
Birazcık Killa Hakan ritim kaçırdı, Massaka gerçekten hayran bıraktı, Contra birazcık yavaşlattı ama kötü değildi. Anıl Piyancı şarkıyı tek başına taşıyanlardan, Ceza gene kendi stili ile söyledi biraz daha güzel bekliyordum. Summer Cem ise, şarkıyı batıran kişi demek yanlış olmaz. Murda karışımı hissettim, Gucci Prada diyecek diye korkmadım değil. Şarkıya puanım, 10/8.
Eğer Summer olmasaydı 10/10.
Son kısmını çıkartıp da yayınlayabilirlerdi.
Keşke, ne kadar kötü söylenebiliyorsa, o kadar kötü söyledi.

Sevmedim. Killa Hakan'ın nakaratı çok abartılmış. Khontkar, Summer Cem kısımları zaten olmamış. Belki Massaka ve Anıl Piyancı'nın Verse'leri için dinlerim. Massaka'nın tarzı zaten hoşuma gidiyor. Anıl Piyancı'yı sevmem ancak bu şarkıda iyiydi. Ceza, daha iyi söyleyebilirdi.

Sevmedim. Killa Hakan'ın nakaratı çok abartılmış. Khontkar, Summer Cem kısımları zaten olmamış. Belki Massaka ve Anıl Piyancı'nın Verse'leri için dinlerim. Massaka'nın tarzı zaten hoşuma gidiyor. Anıl Piyancı'yı sevmem ancak bu şarkıda iyiydi. Ceza, daha iyi söyleyebilirdi.
Ceza gerçekten artık bayat tadı vermeye başladı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı