Hockenheim
Hectopat
10 GB yer kaplıyor çözemedim gereksiz gibi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft visual setupları var ama zaten kurulular setup dosyasına benziyor silmek sorun olur mu olmaz mı bilemedim.Kesinlikle gerekliler.
1 MB bile kaplamıyorlar, kalsın. Pek zararları yok.Microsoft visual setupları var ama zaten kurulular setup
dosyasına benziyor silmek sorun olur mu olmaz mı bilemedim.
Zaten 6'ya 6 binlik SSD kullanıyorum o yüzden silicem.Kesinlikle gerekliler. Hiberfil.sys'nin ne olduğuna bakmak için:
Hiberfil.sys Nedir, Nasıl Silinir?
Hızlı Başlatma özelliğinin açık olduğu sistemlerde Windows'un daha hızlı açılması için kullanıcı bilgisayarı kapat dediğinde Windows kapatmaz, derin uyku moduna alır ve bu dosyaya hızlı açılış için gereken verileri depolar. Açılışta, daha doğrusu bir sonraki "uyanışta" ise verileri buradan...www.technopat.net
Tamamdır o zaman siliyorum.Hiber sys kapatabilirsin. Ben bir etkisini görmedim bilgisayara.
Bir de Visual C++ Requiments dosyalarını bir kısmını doğrudan C:'ye yüklemişin. Onları silsen de bir şey olmaz.
Hiber sys silmek içinZaten 6'ya 6 binlik SSD kullanıyorum o yüzden silicem.
Tamamdır o zaman siliyorum.
Sanal Ram ile alakalı. Açık olması önerilir son kullanıcı için. Windows işletim sistemi, İşlemlerini bir kısmını pagefile.sys içinde saklar.@706111 @Stereo.Luigi99 Pagefile.sys nedir biliyor musunuz? silmek için bir izin gerekiyor sanırım sildirmiyor.
Sanal bellek dosyası. Boyutunun azaltılmasını önermem, bilgisayar kasabilir.@706111 @Stereo.Luigi99
Pagefile.sys nedir biliyor musunuz? silmek için bir izin gerekiyor sanırım sildirmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.