FileZilla ile Web sitesi güncelleme sorunu

Hocam çok acil bilgilendirmen lazım. Bilgisayarda CTRL + F5 yapıyoruz da android telefonda nasıl hallederiz aynı durumu?
Geçmişi temizleyince şifreleri sil seçeneğini işaretlemeden şifreleriniz silinmez, alternatif olarak Gizli Sekmeden açabilirsiniz ancak her zaman işe yaramayabilir.

Merhabalar. Portfolyo için hazırladığım web sitemde (ibrahimkekec.com) zaman zaman güncelleme yapmam gerekiyor.
Gerekli güncellemeleri yapıyorum ancak internet sayfamı yenilediğimde güncellemeler gözükmüyor.
Tarayıcıdan bütün geçmişi temizlediğimde güncelleme oluyor fakat neden tarayıcı geçmişini temizlemek gereksin ki? :(
Buna gerek kalmadan güncellenmesini sağlamanın bir yolu yok mu?

Not: Sadece bende gözükmediğini, diğer insanlarda gözüktüğünü biliyorum fakat daha önce web siteme giren bir kişi de güncellemelerimi göremeyeceğinden soruyorum. :)

Merhaba;

Sürekli web sitesi için ön bellek silinmez ve kimse bununla uğraşmaz. Diğer büyük firmalar kullanıcılarına böyle bir talepte mi bulanacaklar, saçma olur. Sitenizin kodlarına belirli süre dahilin de, sitenin ön belleğini temizleyecek bir kod yazmalısınız. Sevgilerimle

Merhaba;

Sürekli web sitesi için ön bellek silinmez ve kimse bununla uğraşmaz. Diğer büyük firmalar kullanıcılarına böyle bir talepte mi bulanacaklar, saçma olur. Sitenizin kodlarına belirli süre dahilin de, sitenin ön belleğini temizleyecek bir kod yazmalısınız. Sevgilerimle
İşte o kodu yazıcak bilgi yok bende, sağlık olsun 😁
Çok teşekkür ederim desteğin için.

İşte o kodu yazıcak bilgi yok bende, sağlık olsun 😁
Çok teşekkür ederim desteğin için.

Tekrar merhaba;

Bilgi her zaman vardır amaç onu öğrenmektir, buda sana bir tavsiyem olsun. Siteyi sanırım HTML şablon üzerin de yaptın. Eğer yeni başlıyorsan Wordpress kurabilirsin. Hem daha güvenlikli, hem daha kolay olur senin için. Ayrıca Wordpress de gerekli cache eklentileri mevcuttur. Sevgilerimle :)

Tekrar merhaba;

Bilgi her zaman vardır amaç onu öğrenmektir, buda sana bir tavsiyem olsun. Siteyi sanırım HTML şablon üzerin de yaptın. Eğer yeni başlıyorsan Wordpress kurabilirsin. Hem daha güvenlikli, hem daha kolay olur senin için. Ayrıca Wordpress de gerekli cache eklentileri mevcuttur. Sevgilerimle :)

Wordpress e biraz kafa yorucam uzun zamandır düşünüyodum ama artık başlamam lazım inşallah yarından itibaren kurulum videosu vb vb izleyip bi adım atıcam wp ye.
Tekrar merhaba;

Hocam çok olmuyorsam birşey daha soracağım, benim portfolyo siteme bi bakmışsınızdır.
Wordpress ile bunun birebir aynısını yapmam mümkün mü acaba?

Son düzenleme:
Wordpress e biraz kafa yorucam uzun zamandır düşünüyodum ama artık başlamam lazım inşallah yarından itibaren kurulum videosu vb vb izleyip bi adım atıcam wp ye.

Hocam çok olmuyorsam birşey daha soracağım, benim portfolyo siteme bi bakmışsınızdır.
Wordpress ile bunun birebir aynısını yapmam mümkün mü acaba?

WordPress ile daha iyi bir görüntü alabilirsin, hem düzgün link yapısı hem de kaliteli bir siten olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı