Firefox'ta Opera gibi panodan seç özelliği ayarlanabilir mi?

Huso112

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar. Ben Opera'yı @BayCoder adlı kullanıcı sayesinde (ona minnettarım) bıraktım. Fakat Opera'da bir özellik çok hoşuma gidiyor. O da panodan seçebilme özelliği. Acaba bunu Firefox'ta nasıl yaparım?

1619354692090.png

Son düzenleyen: Moderatör:
@Dimensity ,@GNU or NOT , @fakedesinger ,@onn.air arkadaşlar siz bayağı uzun süredir Firefox kullanıyorsunuz. Hatta aranızda Firefox hakkında rehberi olanlar bile var. @onn.air hocam 2005'den beri kullandığınızı söylemiştiniz. Belki @Huso112 arkadaşımıza bu konuda yardımcı olabilirsiniz. Bu arada etiketlediğim arkadaşlar eğer rahatsızlık verdiysem kusura bakmasınlar.

Windows+V kullan.
Hocam ben Linux kullanıyorum. Ayrıca demek istediğim: Örneğin VirusTotal sitesine dosya panoda kayıtlı bir şey yükleyemiyorum. İllaki o dosyayı kaydetmem lazım. Fakat Opera'da panodan yüklenebiliyor. Sanırım bu özelliği Opera eklemiş. Sizin dediğinizi yaptım ama olmadı.

@BayCoder öncelikle merhaba. Bir konu üzerinde etiketlenmek gerçek hoşuma gittiğini söyleyebilirim :). Konumuza gelicek olursak bu tip bir eklenti kullanmadım. Bahsettiğiniz özelliğe ne kadar yakın bilmiyorum ama bu eklentiyi öneririm :

@Baycoder öncelikle merhaba. Bir konu üzerinde etiketlenmek gerçek hoşuma gittiğini söyleyebilirim :)

Sizi proton temasının açılmasıyla alakalı rehberinizde gördüm. Hemen temayı aktif ettim. @Huso112 hocam bu konuyu açınca da sizin deneyimli birisi olduğunuz için etiketledim hocam. Hoşunuza gittiyse ne mutlu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı