Firefox mı Opera GX mi?

Hocam Windows üzerinde Firefox pek önermiyorum. Ancak bu ikisi arasından Firefox'u tercih ederim.

Açılan kaçıncı tarayıcı konusu? İnternette biraz araştırın, zaten Firefox kullanmanız gerektiğini anlayacaksınız. Tarayıcı konularına gülmeden duramıyorum.

Firefox daha iyidir. Opera GX benim gözümde sadece ışıklı mışıklı RGB eklentilerle dolu modifiyelenmiş ağır çalışan güvenlik sorunları olan sadece popülerlik ve gamerlara özel bir şeymiş gibi lanse edildi. Evet diyorsunuz ki bunu diyen adam Opera GX kullanıyor. Evet çünkü şu aralar kendime yeni bir tarayıcı arama peşindeyim. Aklıma takılan tarayıcılar, ya Chrome'a geri döneceğim ya da Edge ile Firefox arasında bir seçim yapacağım. Zaten Opera'dan fazla memnun kalmamıştım.
Firefox daha iyidir. Opera GX benim gözümde sadece ışıklı mışıklı RGB eklentilerle dolu modifiyelenmiş ağır çalışan güvenlik sorunları olan sadece popülerlik ve gamerlara özel bir şeymiş gibi lanse edildi. Evet diyorsunuz ki bunu diyen adam Opera GX kullanıyor. Evet çünkü şu aralar kendime yeni bir tarayıcı arama peşindeyim. Aklıma takılan tarayıcılar, ya Chrome'a geri döneceğim ya da Edge ile Firefox arasında bir seçim yapacağım. Zaten Opera'dan fazla memnun kalmamıştım.

Bu metni yazarken Chrome'a geri döndüm :D ve inşallah Opera GX fanboyları bu eleştiriye takılmaz.

Opera Cieks verilerinizi toplar ve satar. Arcibi tarayıcınızı bırakıp gizli ve güvenli bir tarayıcı kullanın. Chrome bile indiririm ama Opera indirmem.
Youtube'da tam olarak çalışmayan reklam engelliyici.
Çöp ve yavaş olan bir VPN nereye bağlandığınızı bile bilmiyorsunuz. Onun yerine ProtonVPN öneriyorum.
Zaten veri toplamayan tarayıcı yok diye mesaj yazıcaksanız veri toplamayan bir sürü tarayıcı var tüm bildiklerimi yazıyorum.

@slrofw neden gülücük attın?

Bu tarayıcılardan başka tarayıcı önermiyorum.

Opera'daki özelliklerin çoğu Vivaldi'de var bi de onun üstüne ekstra bir sürü özellik de var son güncelleme ile gerçekten kendini çok geliştirdi Vivaldi'yi önceden sildiyseniz bir daha şans verin.

Son düzenleme:
Opera cieks verilerinizi toplar ve satar. Arcibi tarayıcınızı bırakıp gizli ve güvenli bir tarayıcı kullanın. Chrome bile indiririm ama Opera indirmem.
YouTube'da tam olarak çalışmayan reklam engelliyici.
Çöp ve yavaş olan bir VPN nereye bağlandığınızı bile bilmiyorsunuz. Onun yerine protonvpn öneriyorum.
Zaten veri toplamayan tarayıcı yok diye mesaj yazıcaksanız veri toplamayan bir sürü tarayıcı var tüm bildiklerimi yazıyorum.

Bu tarayıcılardan başka tarayıcı önermiyorum.

Opera'daki özelliklerin çoğu Vivaldi'de var bir de onun üstüne ekstra bir sürü özellik de var son güncelleme ile gerçekten kendini çok geliştirdi Vivaldi'yi önceden sildiyseniz bir daha şans verin.

Gerçekten çok ayrıntılı anlatmışsınız bana çok yararı oldu çok teşekkürler.

Bunun ikisinin karşılaşması bile trajikomik. Kullanmadan önce özelliklerine ve privacy policy kısmına bakmanızı öneriyorum. Adamlar oraya boşuna yazmıyor. Onayladığınız şeye bakın. Opera, sözde gizlilik adına çıkartılmış bi' tarayıcı. Opera GX ise Gaming temalı bir tarayıcı. Firefox ise, kâr amacı gütmeyen, verileri satmayan, sadece kendini geliştirmek için verilerimizi anonim olarak kullanan bir tarayıcı. Hız, performans, gizlilik olarak Firefox. Eğer verilerinizin Google, Facebook gibi güvenlik bazlı olmayan şirketlere gitmesini isterseniz kullanabilirsiniz. VPN özelliği için geçerli değil. Normalde de satıyor diye biliyorum. Amacı da daha iyi reklam göstermek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı