t6llha
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba spora baslayali 1 hafta oldu ama toplamda 4-5 aylık spor geçmişim var. Hamlanma falan olmadi kendi ağırlıklarimla başladım direkt. Tabii bayağı dusmus onceden girdiğim agirliklara gore. Neyse, programım:
Sırt biceps.
Göğüs triceps.
Omuz bacak.
Off.
Sirt biceps.
Gogus triceps.
Omuz bacak.
Bolge basi 3 hareket giriyorum biceps ve triceps haric. Bicepste hummer curl+ cable bar curl.
Tricepste rope pushdown+ skull crusher.
Bazi kisiler sirt ile gogus gununun yerini degistir diyor gogus ile omuz pes pese gelmesin diyorlar + biceps hareketlerini preacher curl+hummer curl+barbell curl yapmak istiyorum.
Tricepsi ise rope pushdown ve skull crusher devam artı olarak overhead dumbell triceps extension eklemek istiyorum boyle yapınca programim nasıl olur sizce eksikleri vb. ne olur?
Teşekkürler simdiden.
Sırt biceps.
Göğüs triceps.
Omuz bacak.
Off.
Sirt biceps.
Gogus triceps.
Omuz bacak.
Bolge basi 3 hareket giriyorum biceps ve triceps haric. Bicepste hummer curl+ cable bar curl.
Tricepste rope pushdown+ skull crusher.
Bazi kisiler sirt ile gogus gununun yerini degistir diyor gogus ile omuz pes pese gelmesin diyorlar + biceps hareketlerini preacher curl+hummer curl+barbell curl yapmak istiyorum.
Tricepsi ise rope pushdown ve skull crusher devam artı olarak overhead dumbell triceps extension eklemek istiyorum boyle yapınca programim nasıl olur sizce eksikleri vb. ne olur?
Teşekkürler simdiden.