Fitness ve boy uzaması için l-arjinin kullanılır mı?

Siberci07

Hectopat
Daha fazla  
Fitness ve boy uzaması için l-arjinin
L-arjinin alacağım fakat araştırdım büyüme hormonu salgılatıyormuş bende uzamak istiyorum, ama sanırım farkları var.
Bazıları boyacı küpü gibi bazıları ise normal şişede, şu anki önceliğim büyüme hormonunu salgılamak (boyumun uzaması için)

1661727250264.png

1661727308667.png

Dosya Ekleri

• 1661727300238.png
    1661727300238.png
    305 KB · Görüntüleme: 61
Arjininin temel kullanım amacı büyüme hormonunu artırması değil, damar genişletici özelliği olduğu için sporda pump artırmaya yönelik kullanılır.

Büyüme hormonuna bir etkisi varsa da bu çok çok minimal bir etkidir. Hormonları bu tarz şeylerle etkilemeniz çok mümkün değil.

Kaç yaşındasın?
18 ama boy uzama ihtimalim var hale 1-3 santim kadar. (maksimuma çekmek istiyorum.)

Arjininin temel kullanım amacı büyüme hormonunu artırması değil, damar genişletici özelliği olduğu için sporda pump artırmaya yönelik kullanılır.

Büyüme hormonuna bir etkisi varsa da bu çok çok minimal bir etkidir. Hormonları bu tarz şeylerle etkilemeniz çok mümkün değil.
2 Tane türü var sanırım biri spor biride büyüme hormonunu arttırmak için, Görsellerdeki gibi sanırım ufak şişelerdekini almam gerekli, Boy uzamasına yardım ediyor direkt olarak uzatmıyor ama destekçi gibi düşünelim.

18 ama boy uzama ihtimalim var hale 1-3 santim kadar.

2 tane türü var sanırım biri spor biride büyüme hormonunu arttırmak için.

Hocam konuyu takipteyim eğer boy uzması için olanını bulursanız beni etiketler misiniz?
Bu arada sorunuzu @emircanunlts hocam cevaplasa iyi olur bu konular hakkında bilgili birisi.

Arjinin supplementinin, ergenler üstünde yapılan deneyde boy uzamasına katkı sağladığı görülmüştür. -Cambrigde

Arjininin temel kullanım amacı, nitrik oksit salgılanmasını tetiklemektir. Arjinin herkes üzerinde aynı etkiyi yaratmayabilir çünkü arjininin sindirilmesi için mide ve ince bağırsakta işlenmesi gerekir. Sitrülin ise hiç işlenmeden direkt olarak kana karışır. O yüzden fitness için Sitrülin almanızı öneririm.

Sitrülinin de antrenman sonrası büyüme hormonunu artırdığı görülmüştür.

Arjinin supplementinin, ergenler üstünde yapılan deneyde boy uzamasına katkı sağladığı görülmüştür. -cambrigde

Arjininin temel kullanım amacı, nitrik oksit salgılanmasını tetiklemektir. Arjinin herkes üzerinde aynı etkiyi yaratmayabilir çünkü arjininin sindirilmesi için mide ve ince bağırsakta işlenmesi gerekir. Sitrülin ise hiç işlenmeden direkt olarak kana karışır. O yüzden fitness için sitrülin almanızı öneririm.

Sitrülinin de antrenman sonrası büyüme hormonunu artırdığı görülmüştür.

Hocam attığınız ürün hem boy uzamasında hem fitness gelişiminde katkı sağlıyor mu?

Hocam attığınız ürün hem boy uzamasında hem fitness gelişiminde katkı sağlıyor mu?
Boy uzatmıyor. Büyüme hormonunu bir miktar yükseltiyor, büyüme hormonu da eğer genetik bir engel yoksa boy uzamasına dolaylı yoldan yardımcı oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı