Fitness'ta boy nasıl uzar?

Makaleler
1
Merhabalar. Fitness'a gidiyorum orada boyumu uzatmak için neler yapabilirim? Genellikle sadece ağırlık kaldırtıyorlar 1 ay 2 hafta oldu kiloda vermedim azıcık kas yaptım o kadar. Boyum 1.67 16 yaşındayım kilom 82. barfiks çekmeye çalıştım bar çok yukarıda yetişemiyorum. Basketbola gitmeyi de düşünüyorum etki eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlıklı ve dengeli beslen, 22.00 - 02.00 arasında uyuyor ol, günde minimum 7 saat uyu. Spor salonunda hareketler yapmanın boy uzatmaya pek etkisi olacağını sanmam ama eğer ki duruşunda bozukluk varsa spor yaparak bunu minimize edebilirsin.

Kas yapmak yerine kilo vermeyi düşün bence, zayıfladıktan sonra kas olarak alırsın kütleyi. Fazla kilolu insanlarda kas hiç estetik durmuyor.

Sağlıklı ve dengeli beslen, 22.00 - 02.00 arasında uyuyor ol, günde minimum 7 saat uyu. Spor salonunda hareketler yapmanın boy uzatmaya pek etkisi olacağını sanmam ama eğer ki duruşunda bozukluk varsa spor yaparak bunu minimize edebilirsin.

Kas yapmak yerine kilo vermeyi düşün bence, zayıfladıktan sonra kas olarak alırsın kütleyi. Fazla kilolu insanlarda kas hiç estetik durmuyor.

Ya bunu diyorum işte hocama ama beni dinlemiyor ben kilo vereceğim diyorum adam bana 20 kilo veriyor çalış diyor.

Ya bunu diyorum işte hocama ama beni dinlemiyor. Ben kilo vereceğim diyorum adam, bana 20 kilo veriyor, çalış diyor.
Hocan gerçekten bilgili ve seninle ilgilen biriyse onu dinle ama önüne ağırlık koyup bir daha gözükmeyen ve ilgisiz biriyse onu dinleme, internetten kendine uygun bir antrenman bulup onu uygula.

Hocan gerçekten bilgili ve seninle ilgilen biriyse onu dinle ama önüne ağırlık koyup bir daha gözükmeyen ve ilgisiz biriyse onu dinleme, internetten kendine uygun bir antrenman bulup onu uygula.

Sadece yanında duran bir çocuğa neler yapmam gerektiğini söyledi hiç gelip şöyle yap böyle yap bile demedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı