FiveM Sunucu Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fivem platformunda köklü bi kadronuz varsa veya orta düzeyde bi oyuncuysanız Aura Roleplay'i öneririrm 7/24 ilgilenen destek kadrosu olsun yaptıkları launcher ile beklemeden oyuna giriş yapabilmesi ayrıca oyunu en soft haliyle oynatıyolar ithal araçlar yok sadece donatorlara özel ve FPS diğer serverlara göre mükemmel derecede yüksek ve 600 e yakın ped seçeneği var ciddi rol veya aptal rolü yapmak için herşey mümkün.Çoğu legal meslek ve illegal işler çok kapsamlı istediğiniz gibi rol çevirme imkanı sunuyorlar ben baya bi süredir burdayım gelmenizi tavsiye ederim
Roleplay oynayabilmek için sırasıyla neler yapmamız hangi programları indirmemiz gerekiyor mesela steam id yi kime vereceğiz.Servera nasıl gireceğiz? Yardımcı olur musunuz?
 
ben 10 aydır piyasada yer edinmiş aura roleplay sunucusunda 8 aylık bir süredir oynuyorum role play konusunda bilgili ve yeterli admin kadrosuna sahip tek amaçları role çevirmek olan realistlik bir sunucu yaş kitlesi +18 olan sürekli yenilikler ve gerçekcilik adı altından eklentiler yapılan bir sunucu vergi sistemi , otobüs şöfürlüğü , hacker mesleği, emlakcı mesleği , galeri ve mekanik meslekleri (bu galeri ve mekanik mesleklerinde rol içinde sahipleriyle bire bire görüşüp dükkanlarına gidip yaptırıyosunuz bir blip değil çünkü mekanik ve galeri mesleğinin de gerçekcilik olarak düşünülerek role dökülmesi istenmiştir) kendilerinin yazdığı telefon scriptleri bulunmakta sunucunun online oyuncu sayısı +40 bu kişilerin sunucudaki genel amaçları role play çevirmek discord da bir aile ortamı bulunmaktadır pişman olmiycanıza eminim eğer düşünen olursa kendilerine ait aura role play diye bir web sayfaları bulunmakta ordan discord adreslerini bula bilir.


Bir çevirmede sıranız geldiğinde araçtan indiniz ehliyet gösterirken yanlışlıkla TAB tuşuyla silah çektiniz bu rolde ne tür bir yol izlersiniz ? *


Şu soruyu ne cevapladığını hatırlıyor musun? Bu sorudan patlıyorum büyük ihtimalle.
 
Aklın varsa bulaşma. Serverlar iki kelimeyi yan yana getiremeyen, düşük iqlu insanlarla dolu.

Hele ki servera kız gelsin, hem erkekler salaklaşıyor hem de kızların bir tarafları uçuşa geçiyor.

Ayrıca insanın en kıymetli varlığından biri de zamanıdır. Bir ara 2-3 ay bu saçmalığa sardım ve zamanım birbirine girdi. Tamamen zaman düşmanı, beyin köreltiyor ve sinir stres sahibi oluyorsun.


RP, Role Playing demek. Yani oyunda bir karakteri canlandırıp, rol çeviriyorsun. Hem serverın hem de o şehirin/kasabanın kuralları var. Kısacası bir kişiliği, oyuna yansıtıyorsun. Yani amaç salt oyun değil, rol yapmak.
Hortlatmak gibi olacak ama "düşük iq" konusunda haklı olabilirsin, bu önlemek için de günümüzde yayıncıların serverlerine +18 kişiler, roleplay için -tabi birkaç saat sıra beklemeleri kaidesiyle- girebilirler, orada tahminimce daha yüksek iqlu insanlar olur. Ama zaman konusunda bence haksızsın insan zamanını eğlendiği şeylerle de geçirebilmeli.
 
SAMP kurallarına yakın, ekonomisi zor, türkçe rolün yasak olduğu sunucu hala yok mu? Eğer böyle bir sunucu açıldıysa girmeyi düşünüyorum önerirseniz sevinirim.
 
Eightbornv sunucusunu şiddetle öneriyorum.
Failrp yok yapana da uyarı geliyor yaptığın fail RP ye göre uzaklaştırma alıyorsun ayrıca sahibide Türkiye'nin en iyi Twitch yayıncısı. Admin rol pasları oluyor sitesini de buraya bırakıyorum. EightbornV
Hatta Sunucu üzerine yapılmış bir sürü çalışma var YouTube'a eightbornV edit yazarak milyonlarca şarkı ve animasyonlara ulaşabilirsin. Ha bu arada 18+ kişileri alıyorlar.
 
Merhaba arkadaşlar. FiveM oynamaya başladım. Kaliteli, kalabalık roleplay server önerilerinizi bekliyorum. Whitelist olabilir.

Birader aklın varsa hiç bulasma derim çok gereksiz insanlar var istersen onun yerine GTA Online oyna hem daha eğlenceli ve de istedigin yapabiliyorsun FiveM'de herşey sınırlı :(
 
FiveM oynama oynatma aileyiz küfür edip kaçıyorlar rol yapmayı bilmeyen çocukları almışlar öldürünce ağlayıp şikayet ediyorlar aile babasıydım herkesi öldürdüm ailemi durduk yere öldürüp kartel e götürüp argo konuştular yani oynayacaksan adam akıllı serverda oyna.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı