Flash belleğe hangi Linux dağıtımı kurulmalı?

CanK26

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Benim evimde Intel i3 2.nesil işlemcili bir laptop var. Harddiski bozuk, o yüzden flash belleğe Linux yükleyip kullanmayı deneyeceğim. Ayrıca hiç Linux kullanmamış birisiyim. Hangi Linux'u tercih etmem mantıklı olur? Ayrıca macOS teması gibi şeyler gördüm Linux'ta, onlar nasıl yapılıyor? Söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elementary OS macOS'a benziyor, temalar ile uğraşmak istemiyorum dersen tercih edebilirsin.

MX Linux olabilir.

Böyle macOS teması yapabilirsin.

Benim evimde Intel i3 2.nesil işlemcili bir laptop var. Harddiski bozuk, o yüzden flash belleğe Linux yükleyip kullanmayı deneyeceğim. Ayrıca hiç Linux kullanmamış birisiyim. Hangi Linux'u tercih etmem mantıklı olur? Ayrıca macOS teması gibi şeyler gördüm Linux'ta, onlar nasıl yapılıyor? Söylerseniz sevinirim.
Ne kadar depolama var USB'de?

Slax ta güzel ama sadece kurtarma ve Web'de gezinmeye güzel.
Android de kurabilirsin aynı şekilde.
Yine Windows ta kurabilirsiniz. Eğer USB 3.0 veya üstüyse HDD'den daha hızlı olucağından rahat edersiniz.
Linux Mint uygun. Ama Live olarak kullanmayın direk USB'ye kurun. Harddiske kurar gibi.
Güzel de içine Mint vahiy yoluyla mı gelicek?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı