Format atmadan Windows 7 kurma

Bilgisayarım Windows XP fakat ben çoğu uygulamanın desteklenmemesi ve tarayıcı da sorun yaratması nedeniyle Windows 7 yapmak istiyorum. Sistem özellikleri görseldeki gibidir. Önemli olan tek kriterim var o da bilgisayardaki hiçbir bilginin silinmemesi. Format atmadan nasıl Windows 7 kurabilirim?

Windows 7 kurmak kolay yukleye basıyon o flashın varsa onemlı dosyaları ıcıne at veya yedekle bunlarla nasıl ınternete baglancan desteklemıyor Windows bunları Ekim'e mı Eylül'e kadar da Windows 10 gıdıyor destek yanı ayrıca suruculerını tanımaz

Windows 7 kurmak kolay yukleye basıyon o flashın varsa onemlı dosyaları ıcıne at veya yedekle bunlarla nasıl ınternete baglancan desteklemıyor Windows bunları Ekim'e mı Eylül'e kadar da Windows 10 gıdıyor destek yanı ayrıca suruculerını tanımaz
Sağolun hocam ama kurmayacağım windows 7, bu arada şu windows 10 dan desteği çekmeleri berbat bir durum olmuş herkesi windows 11 kurmaya zorlamak çok mantıksız.

Haklısın benım PC Windows 11'i kaldırıyor olabılır ama kaldırmayan var onların PC çöp olmaz umarım
Zaten çöp olmuyor hocam halen windows 7 kullanabilirsiniz yani, ama güncelleme almıyor artık işletim sistemi bu da demek oluyor ki bilgisayarı bugün nasıl bırakırsanız 15 20 yıl sonra yine aynı görüntü ile karşılaşırsınız demek

Zaten çöp olmuyor hocam halen Windows 7 kullanabilirsiniz yani, ama güncelleme almıyor artık işletim sistemi bu da demek oluyor ki bilgisayarı bugün nasıl bırakırsanız 15 20 yıl sonra yine aynı görüntü ile karşılaşırsınız demek

Internete Ethernet olmadan baglayamazsın laptopsa çöp ekran kartını da tanımaz bende Windows 7'lı vardı PC Windows 10 flash olmasa kuramıyordum çöp oluyordu flash kurtarır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı