Format hakkında sorular

LFpd

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayarım Kaspersky indirdikten sonra bozulmuştu. Mouse ve klavyem herhangi bir şekilde çalışmıyordu. Bende de shiftdelete.net adlı kanaldan format videosu açtım ve belleğimi hazırladım. Şu anda hazır durumda sorularım şunlar;
  • Bu format HDD ile SSD'ye de format atar değil mi?
  • Herhangi bir sorun olma ihtimali var mı?
  • Bilmem gereken bir şey var mı?
  • Olarak su an birazını yaptım ve benim orijinal Windows'um gidecek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
1. İki diski de formatlamak istiyorsan onları seçmelisin. İsteğe bağlı SSD'ye atıp HDD'ye atmayabilirsin.
2. Her zaman bir ihtimal vardır ama çoğunlukla olmaz.
3. Technopat'tan izleyin. :D
4. OEM ise orijinal Windows'un gitmez.

Arkadaşlar böyle garip bir alan çıktı ne yapmalıyım?
Hepsini mi sileceğim?

Dosya Ekleri

• IMG20220612131456.jpg
    IMG20220612131456.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 43
Arkadaşlar bilgisayarım Kaspersky indirdikten sonra bozulmuştu. Mouse ve klavyem herhangi bir şekilde çalışmıyordu. Bende de shiftdelete.net adlı kanaldan format videosu açtım ve belleğimi hazırladım. Şu anda hazır durumda sorularım şunlar;
  • Bu format HDD ile SSD'ye de format atar değil mi?
  • Herhangi bir sorun olma ihtimali var mı?
  • Bilmem gereken bir şey var mı?
  • Olarak su an birazını yaptım ve benim orijinal Windows'um gidecek mi?
1. Cevap : Kurulum ekranında size seçim yaptıracaktır. İsterseniz birini isterseniz ikisini formatlayın fark etmez.
2. Cevap : Belleğe doğru yazılmadıysa ve SSD veya HDD'de sorun varsa olacaktır.
3. Cevap : Bilmeniz gereken şey yok. Sadece kişiler bilgilerinizi unutmayın çünkü bütün veriler gidecektir ve unutmayın ki yanlış diski formatlarsanız sonsuza dek gider.
4. Cevap : Hayır. Orjinal Windows'un Key'ini hatırlıyorsanız gitmeyecektir.

Arkadaşlar böyle garip bir alan çıktı ne yapmalıyım. Hepsini mi sileceğim?
Burada hangi diske format atacağını soruyor. İstediğin diski seç sil de ve kuruluma başla. Hepsini silmenize gerek yok. İstediğinizi silebilirsiniz.

Burada hangi diske format atacağını soruyor. İstediğin diski seç sil de ve kuruluma başla. Hepsini silmenize gerek yok. İstediğinizi silebilirsiniz.

Peki bölüm 1 falan diyor onlar ne.
5.40'dan sonrasını izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam izliyorum hepinize teşekkürler.

Peki bölüm 1 falan diyor onlar ne.

Tamam izliyorum hepinize teşekkürler.
Bölümler SSD ve HDD gibi şeylerdir. Hangi diske yükleyeceksen onun boyutundaki diski seçebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı