Buraya 2017'nin 2. yarısını da eklesek? Gene konuyu açıyorum kusura bakma ama dayanamadım, çok küfretme.Vettel'i 2018 sezonu için eleştirebilirsin, 2019 sezonunun ilk yarısında da Vettel iyi değildi.
Valla 2017'nin 2. yarısında buji bile üretemeyen Ferrari'yi hatırlıyorum ve yine sinirleniyorum... Bence boşverin, olmuş bitmiş...Buraya 2017'nin 2. yarısını da eklesek? Gene konuyu açıyorum kusura bakma ama dayanamadım, çok küfretme.Aslında 2. yarısını komple değil de 2-3 belki 4 yarışı ekleyebiliriz. 
Bu Leclerc, Massa'yı bile aratacak birisi. Sainzden daha çok şey bekliyorum.Kardeş sorun araç ve takım, sürücüler burada suçlanacak en son kişiler. Vettel'i 2018 sezonu için eleştirebilirsin, 2019 sezonunun ilk yarısında da Vettel iyi değildi. Leclerc Ferrari'nin geleceği amatörce bir hata yaptı, ama adamı gömmeye hakkımız yok, kasıtlı olarak yapmadı. Brezilya yarışındaki gibi bir kaza değil sonuç olarak. Geçen hafta harikalar yaratan bir Leclerc vardı, ne oldu da adamı gömer oldunuz anlayamadım. Suçlu arayacaksak Binotto ve ekibi baş sorumludur.
Kariyerinin 2. sezonunda 4 şampiyonluk kazanmış ve tüm takım içi inisiyatiflere sahip bir sürücüyü yenmiş birinden bahsediyoruz. Bu kadar önyargılı olma bence, bu yaşında son 2 yılda yaptığı hata sayısı çoğu sürücüden daha az. İyi ki bir tane yarışta dengesizce bir atakla hata yaptı...Bu Leclerc, Massa'yı bile aratacak birisi. Sainzden daha çok şey bekliyorum.
O kadarda değil ya. Leclerc şampiyon olabilecek bir pilot. Griddeki en iyi 3 pilottan biri hatta. Massa 2008 dışında pek parlak bir performans sergilemedi. Massa yine elbette çok iyi bir pilottu, şu an F1 de olan pilotlardan bazıları da Massa kadar iyi değildi.Bu Leclerc, Massa'yı bile aratacak birisi.
Yendiği falan yok. Ferrari yöneticileri, bilerek Vetteli yok etti.Kariyerinin 2. sezonunda 4 şampiyonluk kazanmış ve tüm takım içi inisiyatiflere sahip bir sürücüyü yenmiş birinden bahsediyoruz. Bu kadar önyargılı olma bence, bu yaşında son 2 yılda yaptığı hata sayısı çoğu sürücüden daha az. İyi ki bir tane yarışta dengesizce bir atakla hata yaptı...
Ben Vettel'i Leclerc'ten daha fazla seven biriyim. Şu an mevcut sürücüler arasında da en sevdiğim pilot Vettel. Bu yorumun doğru değil, Leclerc, Vettel'i yendi bu kadar. Vettel hatalarına rağmen, mekanik sorunlarına rağmen, Kanada GP yarışındaki elinden alınan galibiyetine rağmen yine 25 puan Leclerc'in gerisinde kaldı ama sonuç olarak yenildiğini değiştirmiyor. Leclerc ilk defa Ferrari de yarışıyordu doğal olarak yenilmemesi gerekiyordu. Sezonun ilk yarısında da geçen sene kollanan taraf Vettel idi, sonradan Leclerc daha fazla söz sahibi oldu performansı nedeniyle.Yendiği falan yok.
Bu Leclerc, Massa'yı bile aratacak birisi. Sainzden daha çok şey bekliyorum.