Fortnite Karanlığa Gömüldü

Fortnite dün gece yaptığı 10. Sezon etkinliğinde saat 22:05'dan itibaren karanlığa gömüldü.
Oyuna girdiğinizde sizi kara delik karşılıyor. Tam olarak 18 saattir Fortnite karanlığa gömülmüş durumda.
Oyunun Twitter, Discord, İnstagram hesaplarında ise profil fotoğrafları karartıldı. Twitter'da ise bütün gönderiler silindi.
Bazı oyuncular ayın 15'inde yani yarın güncelleme geleceğini söylüyor.
Dün gece yapılan yayınlarda ise sadece Twitch üzerinde Fortnite 2 milyon anlık izleyiciye ulaştı. Twitch sunucularında ise kısa süreli bir aksaklık yaşandı.
fortniteblackhole.jpg

Benim düşüncelerim ise şunlar;
1, 2 gün içerisinde yeni bir güncelleme gelecek ve haritanın tamamen değişeceğini düşünüyorum.
Son olarak bunları Epic Games'in planlayarak yaptığını düşünüyorum. Sonuçta günde binlerce dolar kazanıyorlar, onlar için oyunun kapalı kaldığı her dakika zarar demektir. Benden bu kadar düşüncelerinizi yorum kısmına bekliyorum.
 
Birkaç kişi 3 saate düzelir diyor çünkü Çin saat farkından orada event olmadı galiba. Bazıları da oyunun kodlarında Perşembe günü başlıyacağını söylüyor. Bu arada Twitch'te 4.3M izleyiciye kadar çıktı.
 
Anlaşılan biz noob'lar için bu durum avantaj olacak. Profesyonel oyuncular haritaları tanıyamayacak ve bu yüzden yaşadıkları farklılıktan dolayı, daha kolay kill alabileceğiz. Aslında biz noob'larda haritaları tanıyamayacak ama, kill ama şansımız daha fazla. Genelde profesyonel oyuncular çok sık Fortnite oynadığı için, o eski haritaya fazlasıyla alışıyorlar. Biz noob'lar daha az oynadığımız için, yeni haritaya alışmamız daha kolay olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı