Forum devri bitiyor mu?

Cr Oyuncusu

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye
Tarayıcı verileri ve yapay zeka çok gelişmiş durumda. Herhangi bir sorunumuzu 1 saniyede aratıp çözümüne ulaşabiliyoruz. Ben forumu vakit geçirmek için kullanıyorum. Eskiden olsaydı gerçekten bir şeyler sormak için kullanırdım. Siz gerçekten hangi nedenle kullanıyorsunuz?

Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama Technopat alternatifi olan bir site sanki daha aktif gibi gelmeye başladı. Muhtemelen sebebi burada soruyu çözmeye çalışandan çok soru soranın olması. O forumda ise daha çok soruyu çözmeye çalışanlar olduğu için daha aktif.

Ben burayı vakit geçirmek için kullanmıyorum. Daha çok bilgi edinmek, farklı bakış açılarını görmek ve bazen karmaşık konuları adım adım anlamak için kullanıyorum açıkcası.

1 dakikalık Google/yapay zeka sorgusuyla alabilecekleri bilgileri hala forumda soruyorlar. Yıllar önce de soruyorlardı. Kolay kolay bitmez ama ölmeye başladı gibi.

Daha geçen yıl "Linux nasıl kurulur?" diye soran bir adama "YouTube'a gir, Ubuntu nasıl kurulur yaz" diye cevap verdiğim için gereksiz mesaj cezası aldım.

1756677528376.png

Tarayıcı verileri ve yapay zeka çok gelişmiş durumda. Herhangi bir sorunumuzu 1 saniyede aratıp çözümüne ulaşabiliyoruz

Bu şekilde basitce sonuca ulaşabileceğiniz şeyler anca yukarıdaki atılan konudaki gibi şeyler olur. Bilgili ve yardım etmek isteyen kişilerin azalması burayı büyük ölçüde öldüren şeylerden biri. Yoksa aktif sayısı gayet iyi ve çokca konu açılıyor, tabii cevaplayabilecek kalitede aktif adam az.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı