Forum karşılaştırması

SDN oldukça berbat bir durumda şu an. Yönetimi aşırı ilgisiz ve forumda üyelerin aktiflikleri tamamen bitmiş. Yönetimi tarafından bu fark edilmiş olacak ki sürekli YouTube kanallarına yönlendiren bir video ana sayfada sabitlenmiş olarak duruyor. Forum işlerini muhtemelen bıraktılar YouTube ile artık uğraşıyorlar.

SDN zaten ortalama 5-6 sene önce bu duruma geldi. Hakkı Alkan bizzat forumdan fazla bir kazancının olmadığını söylemişti. Forumu sallamama sebebi bu olsa gerek. Kendisi de zaten forumu pek aktif olarak kullanmıyor.

Technopat Sosyal diğer forumlara nazaran daha fazla kurala ve yer, yer katı bir yönetime sahip.
Bence çok gereksiz katı olan konular var. Mesela bu konuya bir DA konusunu ve "ağla" kelimesinden daha farklı bir mesaj olmadığını gösterip kitlesini tanıtacaktım ama mesaj direkt silindi. Ne gerek var? Bizden 2-3 hit gitsin belki buradaki üyeler oraya da üye olur da oranın da kitlesinin kalitesi artar.

SDN zaten ortalama 5-6 sene önce bu duruma geldi. Hakkı Alkan bizzat forumdan fazla bir kazancının olmadığını söylemişti. Forumu sallamama sebebi bu olsa gerek. Kendisi de zaten forumu pek aktif olarak kullanmıyor.

Ben oraya 2020'de kayıt olmuştum o zamanlar en azından Technopat'ta yakın bir aktiflik oranı var gibiydi fakat şu an tamamen bitmiş durumda.

Bu forumda 3. seneye doğru gidiyorum ve açıkçası üye olduğumdan beri o kadar fazla gereksiz ceza aldım ki umursamayı bırakalı çok oldu. Öylesine giriyorum işte. Aktif üye olarak şu an güncel forumlar arasında en büyük kitle burada o da zamanla biterse girmem için hiçbir sebep kalmaz çünkü değişmesi lazım bazı şeylerin bu forumda artık. İnsanı bazen burası çok yoruyor ve sinirlendiriyor. Zaten sunucu tabanlı problemler neredeyse yıllardır çözülemedi. Sürekli bir ağırlık yavaşlık hatalar.

Recep Baltaş ile sunucu konusunda konuştum kendisi en kısa süre içinde hizmete sokacağız dedi. Yani sunucu işi yakın zamana kalmaz çözülür.

Son olarak, Moderasyon ve Yönetim(Forum Yöneticisi) şu an ki tavırlarını takınmaya devam ederse forum 10-13 yaş ergenlik konularının çöplüğü olacak, açıkça söylemek istiyorum bu kadar emek verip insanlara yardım ettiğim sitenin böyle bir saçma hale gelmesi benim için sinir bozucu.

Ben oraya 2020'de kayıt olmuştum o zamanlar en azından Technopat'ta yakın bir aktiflik oranı var gibiydi fakat şu an tamamen bitmiş durumda.
Aktiflik olsa orası da iyi sayılır aslında, baya eskilerin olduğu bir yer. Forumun tasarımı mesela çok hoşuma gitmişti. Ek olarak güzel birkaç eklentileri vardı. Sizi görmüştüm bu arada orada.

Aktiflik olsa orası da iyi sayılır aslında, baya eskilerin olduğu bir yer. Forumun tasarımı mesela çok hoşuma gitmişti. Ek olarak güzel birkaç eklentileri vardı. Sizi görmüştüm bu arada orada.

Yönetim kadrosu üyeleri daha serbest bırakıyor. Sebepsiz yere uzaklaştırma falan almıyorsun bu açıdan iyi ama el atmaları gereken çoğu mesele de çok sessiz kaldıkları oldu.

Dediğiniz forumlara hiç takılmadım çünkü birkaç kere gördüğümde saçma ve hatalı konular falan vardı :D sadece CS 1.6 forumlarında arada takılıyorum. Burası hem hızlı hem sarıyor. Hem internette arattığın her şeyde reklamlardan sonra Technopat Sosyal'in konuları geliyor karşıma.

Recep Baltaş ile sunucu konusunda konuştum kendisi en kısa süre içinde hizmete sokacağız dedi. Yani sunucu işi yakın zamana kalmaz çözülür.

Son olarak, Moderasyon ve Yönetim(Forum Yöneticisi) şu an ki tavırlarını takınmaya devam ederse forum 10-13 yaş ergenlik konularının çöplüğü olacak, açıkça söylemek istiyorum bu kadar emek verip insanlara yardım ettiğim sitenin böyle bir saçma hale gelmesi benim için sinir bozucu.
Umarım yetkililer okuyordur bu mesajları. Yeni sunucu ile mantıklı hamleler yaparlarsa bu forumun daha gidecek çok yolu var ama aynı şekil devam ederse daha kötü hale gelebilir.

Dediğiniz forumlara hiç takılmadım çünkü birkaç kere gördüğümde saçma ve hatalı konular falan vardı :D sadece CS 1.6 forumlarında arada takılıyorum. Burası hem hızlı hem sarıyor. Hem internette arattığın her şeyde reklamlardan sonra Technopat Sosyal'in konuları geliyor karşıma.

Her forumun belirli dönemleri vardır yükselişe geçerler. 2020-2022 Technopat için prime dönem denebilir ama sonsuza kadar bu devam edecek diye bir şey yok. Technopat'tan çok daha eski ve daha büyük forumlar var ve şu an günlük 100 kişi bile zor giriyor.

Her forumun belirli dönemleri vardır yükselişe geçerler. 2020-2022 Technopat için Prime dönem denebilir ama sonsuza kadar bu devam edecek diye bir şey yok. Technopat'tan çok daha eski ve daha büyük forumlar var ve şu an günlük 100 kişi bile zor giriyor.

Benim için dönem falan fark etmiyor. Ben her girdiğim ortamda hep fazlasıyla yeni ama hızlıca aşina olan birisiyim. Ortalama 2 yıldır CS 1.6 aleminin içindeyim ve CS 1.6'cıların hepsi tanıyor beni çünkü hızlı aralarına girdim. Bu forumda da aktif olarak 1 yıldır varım ve yine çoğu kişinin beni tanıdığını düşünüyorum. Yani Prime dönemler falan fıs benim için :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı