Forumda beğeni haksızlığı

• Konuyu başlatan arcaq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 87
  • Görüntüleme 6.863
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beğeni gram umrumda değil fakat öneri veya çözüm aranan konularda yazdığım cevapsız kalınca kıl oluyorum. Adam bir sorun yaşıyor 15 dakika uğraşıp yazı yazıyorum elimden geldiğince benden yüksek rütbeli diye alttaki adamın mesajını kale alıyor. Zaten artık teknik kısımlarda takılmıyorum hep oyun konu dışı falan forumun geneli rütbenden dolayı kale almayınca.

Bilmiyorum ama forum coşmuş son zamanlarda. Eskiden hatırlıyorum 5000 mesaj üstü bile çok az insan vardı. Şimdi bakıyorum 15000 mesajlı insanlar dolu forumda ve hiçbirini de tanımıyorum.
Hocam bizim gibi yaşlanmış ağaçlar (😄) Jira'nın moderatör olduğu zamanları bile gördü. Ben eskiden sizin isminizi her gördüğümde Kevser suresi aklıma gelirdi. Hatta belli bir süre sizin isminizin bir sanatçıya ait olduğuna falan dikkat etmemiştim. 😄 (Kevser suresinden kastım "İnna ataynakel kevser" 😄

Çok doğru bu arada. Önerimi yapıyorum 2-3 beğeni alıyor. Benden sonra gelen yüksek mesaj ve beğeniye sahip biri aynı öneriyi yapınca en az 3 kat daha fazla beğeni alıyor. Yani beğeni falan umurumda bile değil. Sadece ben bazen sistem toplama konuların 10-15 dakika vaktimi ayırıyorum, benden sonra gelen daha tanınmış bir kişi gelip sadece 1 parçayı önerse bile çok daha fazla geri dönüş ve beğeni alıyor. Özellikle gece buralarda takıldığım için umursayan bile yok. Konu açan arkadaş en azından mesajımı gördüğünü belirtse bile bana yeter. Sanki boşa uğraşıyormuşum gibi bir his oluyor.

Hocam 100 mesajlı birisi bunu söylese tamam da şimdi 6500 beğeniniz var :D sizden üstü de nadir görülür.

...herkes yüksek mesajlı kişiye tapıyorlar.
Hocam o yüksek mesajlı kişilerin çoğunu tanırım. Aslına bakarsanız çoğu (hepsi değil) iyi insanlar. Yani kötü niyetli mesajlar atmıyorlar. Tapanlara sözüm yok zaten. Onlar bir ayrı garip. 😄

Zaten bu forum en ünlü forumu, burada eğlenmek için, insanlara yardım etmek için geldim.
Ve zannettiğimden daha kötü çıktı, herkes yüksek mesajlı kişiye tapıyorlar.
Herkes demezseniz güzel olur. Ayrıca insanlar yüksek beğenili kişileri dinliyor diye yüksek beğenili kişilerin linçlenmesi saçma.

Sizin düşüncelerinize katılıyorum bu arada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı