Forumda beğeni haksızlığı

  • Konuyu başlatan arcaq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 87
  • Görüntüleme 6.863
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Moderasyon Ekibi'ni zaten kötü hissediyorum, çok yoruluyorlar ve gram teşekkür almıyorlar. Herkes raporluyor, yeni bir özellik istiyorlar, yapamayız diyorlar kızgın alıyorlar. Konuyla alakası yok ama bu forum gerçekten uçmuş.

Zaten ben beğenilerin sayısını kaldırın demiyorum, boş vakitleri varsa yapabilirler ama herkes emir veriyor bildiğin, moderatörler çok samimi. Kızgın olmamaya çalışıyorlar. Ancak tapıyorlar forumdaki kişiler.
Yüksek beğeni olan bir kişi, moderatörden daha fazla like alıyor ve onu düşünemiyorum.
 
İkisi de fark etmez.
Birisi kullanıcı düşüncesi olur iken diğeri yapılan iş oluyor.
Düşünce değiştirilebilir, ama iş yapılınca iş işten geçmiş olur.

İnsanlara ne yapmasını söylerken onun kafasındaki düşünceyi pekiştirir isen/onlara duymak istediği şeyleri söylersen sana daha çabuk güvenirler.

En azından bu kadar süredir benim gözlemim bu şekilde.
 
Moderatör olunca tabii beğeni sayısı daha fazla olabiliyor. Çünkü moderatörlere karşı normal bir insan gibi davranmıyorlar. Onlar uzaylı. :D
Moderatörleri gizledik de yaranamadık halen. Gizli olan moderatörlerin mesajlarını nasıl daha çok beğenecekler acaba? :) Eski moderatörler belki alır olabilir ama bundan bir ay sonra kim mod kim değil artık anlaşılmaz, beğeni de almaz moderatörlük sayesinde.

Bu hafta iki kişinin çoklu üyeliklerini tespit ettik. İkisi de yan hesaplarından ana hesabını beğeniyordu maalesef bu kişiler geçici bir süreliğine konularınıza yorum atamayacak. 😊
 
Bunu yazarken de beğeni alan alfa. 😀
Kendinizi sevdirirseniz "Merhaba" bile yazsanız birileri beğenir. Sosyal'in yazılı olmayan kurallarından birisidir bu. 🙃
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı