Ülkemizin insanı tartışmaya pek açık değil, n'apalım?
Tartışma konusu açılsa bile iş ciddi boyutlara çıkıyor olur olmaz yere, hemen yaygın bir örnek verelim: Tanrının varlığı ve buna benzer konularda kutsal kitaplardan (Kuran, İncil vs.) ayet paylaşılması ve paylaşıldıktan sonra bir kaos ortamı oluşması, tartışma sırasında tartışanların birbirlerine sanki düşmanmışlar gibi davranmaları vs.
Geçen tartışmaya girdik yine, Müslüman arkadaşlar toplandılar paso Kuran'dan örnek veriyorlar.
Konu sahibi zaten ortadan kaybolmuş, adam konuyu açmış sonra uçmuş bir yerlere.
Ya bak benim güzel kardeşim, konuyu açıyorsan, en azından bir takip et, mesaj at, göster yani hala hayatta olduğunu.
Ha, raporladım zaten bir iki tanesini ama yine bir şey olmadı ya o ayrı konu.
Bir de şöyle bir sorun var, Felsefe konuları direkt kapatılıyor abisi.
Tartışamıyorum, bir şey de diyemiyorum şimdi kapatan adama.
Kapatma konuyu da tartışalım işte, o konu orada tartışılmak için var.
Tartışma konusu açılsa bile iş ciddi boyutlara çıkıyor olur olmaz yere, hemen yaygın bir örnek verelim: Tanrının varlığı ve buna benzer konularda kutsal kitaplardan (Kuran, İncil vs.) ayet paylaşılması ve paylaşıldıktan sonra bir kaos ortamı oluşması, tartışma sırasında tartışanların birbirlerine sanki düşmanmışlar gibi davranmaları vs.
Geçen tartışmaya girdik yine, Müslüman arkadaşlar toplandılar paso Kuran'dan örnek veriyorlar.
Konu sahibi zaten ortadan kaybolmuş, adam konuyu açmış sonra uçmuş bir yerlere.
Ya bak benim güzel kardeşim, konuyu açıyorsan, en azından bir takip et, mesaj at, göster yani hala hayatta olduğunu.
Ha, raporladım zaten bir iki tanesini ama yine bir şey olmadı ya o ayrı konu.
Bir de şöyle bir sorun var, Felsefe konuları direkt kapatılıyor abisi.
Tartışamıyorum, bir şey de diyemiyorum şimdi kapatan adama.
Kapatma konuyu da tartışalım işte, o konu orada tartışılmak için var.