Forumda her şeyle dalga geçer gibi gülenler banlanmalı mı?

Forumda her şeyle dalga geçer gibi gülenler banlanmalı mı

• Oy verenlerin toplamı
    57
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman aman! Sonra yeni hesaptan gelip tüm mesajlara gülücük atıyorlar. Ban falan atmalarına gerek yok. O kişiler için göz ardı et butonuna basmanız kafi.

Hocam, o buton işe yaramıyor ki. Göz ardı ettiğimiz kişinin ifadesi yine bizim mesajımızın altında çıkıyor ama bildirimi gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iyi olan bir şey yasaklansın demiyoruz ki burada, kusura bakma da bilmeyen adamla bilmediği için dalga geçeceksen veya bunları destekleyeceksen yanlış yerdesin.

Savunmuyorum, dalga da geçmiyorum. Ama takmamak lazım, herhangi birinin neye güldüğünü anlayamayız. Moderatörlerin de tek tek uğraşacağını zannetmiyorum.

Tek ben değilmişim demek. Aslında o emoji kaldırılsa iyi olur.

Eğer burası sosyal bir forumsa ve birileri bilgi paylaşmaya çalışıp bir diğer kişi bilgi almaya çalışırken biri gelip boş boş dikkat dağıtıp sataşırsa bu bir tercih olmaz. Saygısızlık olur.
İyi de yazılı sataşmadan söz edilmiyordu konuda, tepkiden (emoji) söz ediliyordu. Ayrıca konunun türü fark etmeksizin olacak bir durum bu. Kaldı ki zaten Sosyal kurallarında onlar gereksiz mesaj olarak ceza da içeriyor.

Gereksiz ifade kullananları raporlayabilirsin, ifade yasağı alacaklardır muhtemelen. Bunun haricinde cidden umursamamak en iyisi.

Çoğunlukla yasak falan almıyorlar. Faydalı bilgi paylaşıyorsun, gelip başkası gülücük atıyor. Sonra da insanın faydalı bilgi paylaşası gelmiyor. Şahsen ben yazılımcı olarak artık kimseye yardımcı olmuyorum kaliteli bir üye olmadığı sürece.

Öyle kişilerin bilgisayar başlarındayken klavyelerini alıp tüm tuşları kırılana kadar kafalarına vurasım geliyor.

Öyle kişilerin bilgisayar başlarındayken klavyelerini alıp tüm tuşları kırılana kadar kafalarına vurasım geliyor.

Hadi neyse, komik bir şey atarsın veya yazarsın ona 🤣 atılır ama yararlı bir şey yazarsın ona 🤣 atarsan dalga geçmiş olursun. Bir insan neden yararlı bilgiye neden 🤣 atar?

Eğer burası adı "sosyal" olan bir forumsa ve Eki Görüntüle 1256519
bu seçeneklerin konu veyahut yorum fark etmeksizin sunulduğu bir durum varsa (ki var) o zaman kimseye tercihinden ötürü ceza verilmemeli.
Bu sistemi @Unturned gibi kullanıp herkes tarafından nefret toplayanlar da var onlara ne yapacağız? Aramızdan biri bile bu adamı sevmiyordur muhtemelen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı