Forumda Kaspersky neden öneriliyor?

Nasıl bir sorun yaşadığınızı bilmiyorum açıkçası belli dönemlerde AV kullandığım oldu. Bu süreçte olabildiğince yazılımı denedim ancak farklı zamanlarda olduğu için kıyas yapmam pek doğru olmaz.

Bitdefender benim deneyimlediğim kadarıyla en az sistem yükü ile en iyi verimi elde ettiriyordu. Kaspersky ise Bitdefender'a aşırı uzak değildi ancak aralarında 5 kattan fazla fiyat farkı olunca Kaspersky önermemizin bir sebebi olmuş oluyor.

Bazı AV'ler geçmiş zamandan kalan kirli lekeleri yüzünden hala insanın içinde şüphe bırakıyor. Hangileri olduğunu biliyorsunuz.

Konu veri güvenliğine geldiğinde Kaspersky de sonuçta Rusya tabanlı olduğu için çok titiz insanı düşündürebilir ancak titiz insanın çok da düşünmemesi gerek. 😃

Defender'dan ucuza kurtulmak için Kaspersky gayet ideal kalıyor. Binlerde False-Positive ile uyarılar doldurmasındansa hiç olmaması deneyimli kullanıcı için daha makul kalıyor.

Antivirüslerin esas iddiası, temizlemek değil, temiz tutmak. Bir cihaza antivirüs kurmam gerekiyorsa, önce çeşitli temizleme programlarıyla temizliyorum. Virüs bulaşmış bir bilgisayarda antivirüs, çok sağlıklı insanlara covid bulaştığında sitokin fırtınası yaratıp hastaya hastalıktan daha çok zarar verebilen bağışıklık sistemi gibi oluyor.

Nasıl bir sorun yaşadığınızı bilmiyorum açıkçası belli dönemlerde av kullandığım oldu. Bu süreçte olabildiğince yazılımı denedim ancak farklı zamanlarda olduğu için kıyas yapmam pek doğru olmaz.

BitDefender benim deneyimlediğim kadarıyla en az sistem yükü ile en iyi verimi elde ettiriyordu. Kaspersky ise BitDefender'a aşırı uzak değildi ancak aralarında 5 kattan fazla fiyat farkı olunca Kaspersky önermemizin bir sebebi olmuş oluyor.

Bazı Av'ler geçmiş zamandan kalan kirli lekeleri yüzünden hala insanın içinde şüphe bırakıyor. Hangileri olduğunu biliyorsunuz.

Konu veri güvenliğine geldiğinde Kaspersky'de sonuçta Rusya tabanlı olduğu için çok titiz insanı düşündürebilir ancak titiz insanın çok da düşünmemesi gerek. 😃

Defender'dan ucuza kurtulmak için Kaspersky gayet ideal kalıyor. Binlerde false-positive ile uyarılar doldurmasındansa hiç olmaması deneyimli kullanıcı için daha makul kalıyor.

Açıklaman için teşekkür ederim. Son kez şansımı deneyip indireyim bari. :)

Ben 4 yıldır kullanıyorum en ufak bir sorun yaşadığımı bile hatırlamıyorum. Aynı şekilde 3 adet telefonumda, 2 bilgisayarımda kullanıyorum hiçbirinde bir sorun çıkmadı. Arkadaşlarım da kullanıyor onlarda da bir sorun çıkmadı. Size bu kadar fazla ve devamlı sorun çıkartması garip.

Ben 4 yıldır kullanıyorum en ufak bir sorun yaşadığımı bile hatırlamıyorum. Aynı şekilde 3 adet telefonumda, 2 bilgisayarımda kullanıyorum hiçbirinde bir sorun çıkmadı. Arkadaşlarım da kullanıyor onlarda da bir sorun çıkmadı. Size bu kadar fazla ve devamlı sorun çıkartması garip.

Bende programı indirip çok sabrettim ama en son bilgisayar kullanılmayacak hale gelince sildim önceki indirdiğimde. Bilgisayar normal haline döndü silince. Bilemiyorum garip.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı