Forumda neden Kaspersky fanboyluğu var?

Şahsi düşüncem şu yönde:
Kaspersky hem Free hem ücretli sürümünde aynı veritabanını paylaşıyor, bu durum her türlü koruma sağladığını gösteriyor.
Şimdi AVG testlerine baktım. AVG'nin performansı gayet güzel. Sallayanlar oluyor çünkü.
Avast gayet iyi bir antivirüs fakat resmen reklam uygulamasına dönüşmüş durumda. Bu durum Avast'ın itibarını düşürüyor ve insanlar Avast'tan nefret etmeye başlıyor.
Defender gayet akıcı ve güzel bir antivirüs. Bizzat kendim kullanıyorum.
Geriye kalan antivirüslerden saymadığım ve iyi olan çok var. Şu an sadece konu üzerinde tartışılan antivirüsleri yazdım.
@Arda KC artık şu davranışlarından vazgeç. Bilmiş gibi davranıyorsun fakat elinde ne kanıt ne de kaynak var. Forum senden bıktı.
En haklı, kısa ve öz bir cevap.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben Avira'yı ve AVG'yi başarılı buluyorum, ama Avira nedense pek sevilmiyor. Avast ve AVG aynı firmanın olmasına rağmen Avast gerçek kötü ya, reklam dışında pek bir şey sunmuyor ve geçmişte yaptığı işler hala gözümü korkutur.

Hocam Avira yavaş yavaş piyasadan siliniyor. Veritabanları güncellenmiyor.
Avast eskiden en baba antivirüslerden biriydi.
AVG gayet iyidir. Test attım izleyebilirsiniz.

Kaspersky gerçekten iyi bir ürün fakat abartanlar fazla. Haklısınız.

Aynen çoğu Kaspersky kullanıcısı bunu kullanıyor.

1612690885701.png

1612691014248.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı