"Keklerin içinde çok güzel gidiyor." diyorlar. Sizce denemeye değer mi?
"Keklerin içinde çok güzel gidiyor." diyorlar. Sizce denemeye değer mi?
Doğru. Gizlilik ayarlarını kapattığımdan beri sağ altta herhangi bir popup'a rastlamadım. Kullanacaklara da gerekli ayarları yaptıktan sonra kullanmasını öneriyorum.Avast gayet iyi bir antivirüs fakat resmen reklam uygulamasına dönüşmüş durumda. Bu durum Avast'ın itibarını düşürüyor ve insanlar Avast'tan nefret etmeye başlıyor.
"Keklerin içinde çok güzel gidiyor." diyorlar. Sizce denemeye değer mi?![]()
Sönmez abimiz demişti ya, adam modemi söktü götürüyor, virüs var ne yapim. Defender da öyle. Bir yama indirmiştim yüklerken virüs var dedi ve PC %100 CPU ya kilitlendi.Defender gayet akıcı ve güzel bir antivirüs. Bizzat kendim kullanıyorum.
Doğru. Gizlilik ayarlarını kapattığımdan beri sağ altta herhangi bir Pop-up'a rastlamadım. Kullanacaklara da gerekli ayarları yaptıktan sonra kullanmasını öneriyorum.
Bu testler koruma düzeyi hakkında genel bir fikir verse de sadece tarama sonuçlarını baz almak doğru değil. Statik taramada tespit edilmeyen örneklerin teker teker çalıştırılıp hangilerinin tespit edilmediği, tespit edilenlerin sistem üzerinde gerçekleştirdiği değişikliklerin ne ölçüde geri çevrilebildiği gözlenmesi gerekiyor. Birçok farklı koruma katmanlarından oluşan ve kendine has çalışma mekanizmalarına sahip ürünleri tam doğru bir şekilde değerlendirmek bu kadar kolay olmayacaktır.
Buraya tam çeviri atayım mı, herkes anlasın. Gerçi bu da çevirlmez çok uzun.
Kaspersky fanboyluğu demeyelim de, kullanım/memnuniyet üzerine öneri yapılır genelde forumda. KS kullanıp memnun kaldığı halde başka bir AV'mi önermesini bekliyorsunuz kullanıcılardan?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.