Hep acaba Sosyal'de beni bilen ya da seven birisi var mı diye düşünüyordum ve yoktur ya diye düşünüp üzülüyordum bunu görünce çok sevindim.

Yalnız değilsin. Gel sarılalımKimse beni sevmiyor sanırım.
Bloglarınıza baktım, mesajlarınızı ara sıra görüyordum, PP'daki karakteri biliyorum zaten oradan da sempati duydum. Çok da etkileşim yakalayamıyorsunuz ama kaliteli üyesiniz. Görmedim sanmayın.Hep acaba Sosyal'de beni bilen ya da seven birisi var mı diye düşünüyordum ve yoktur ya diye düşünüp üzülüyordum bunu görünce çok sevindim.![]()
@ViooYa hocam ile benim de muhabbetim farklıdır, kendisini tanımayanlar varsa diye söylüyorum çok iyi bir insandır. Allah iki dünyada da yüzünü güldürsün inşallah
Kendisini uzun zamandır göremeyince konuşmak istedim fakat bakamıyor işten güçten buralara. Sen de böyle yazınca aklıma geldi.
@ViooYa hocam ile benim de muhabbetim farklıdır, kendisini tanımayanlar varsa diye söylüyorum çok iyi bir insandır. Allah iki dünyada da yüzünü güldürsün inşallah![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.