Forumda sevdiğiniz kişiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@ViooYa hocam ile benim de muhabbetim farklıdır, kendisini tanımayanlar varsa diye söylüyorum çok iyi bir insandır. Allah iki dünyada da yüzünü güldürsün inşallah :)

Kendisini uzun zamandır göremeyince konuşmak istedim fakat bakamıyor işten güçten buralara. Sen de böyle yazınca aklıma geldi.

Hep acaba Sosyal'de beni bilen ya da seven birisi var mı diye düşünüyordum ve yoktur ya diye düşünüp üzülüyordum bunu görünce çok sevindim. 😅🙃
Bloglarınıza baktım, mesajlarınızı ara sıra görüyordum, PP'daki karakteri biliyorum zaten oradan da sempati duydum. Çok da etkileşim yakalayamıyorsunuz ama kaliteli üyesiniz. Görmedim sanmayın. 😏 😅

@ViooYa hocam ile benim de muhabbetim farklıdır, kendisini tanımayanlar varsa diye söylüyorum çok iyi bir insandır. Allah iki dünyada da yüzünü güldürsün inşallah :)

Kendisini uzun zamandır göremeyince konuşmak istedim fakat bakamıyor işten güçten buralara. Sen de böyle yazınca aklıma geldi.

Hocam ben az önce kendisine yazdım artık kaç hafta sonra görür bilinmez. Geçen konuştuk eski günleri yad ettik çok iyiydi. Umarım bir gün hep beraber eskileri yad edecek bir fırsatımız olur. Ben görevimi yerine getirdim ve yazdım bilginize :D

İnşallah hocam gerçekten benim için öz abim gibidir. Yakın zamanda epey işi var ya artık çok konuşamıyoruz. İnşallah iyi bir hayat onun olur. Tabii hepimiz için geçerli. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı