Kendi düşüncesi olmayıp ezbere konuşan tipler. Bir de atarlı tipler var.
Marka diye HS35 çöpünü önerenler daha sinir bozucu benceDrop Plus önerenler.
Mizah ve eğlenceye konu açanlar.
HS35 alıp kafandayken kafa bandının kırılmasından veya mikrofonun arı gibi cızırtı yapmasından iyidirDrop Plus önerenler.
Normalde konu dışına açıkcaktım fakat yanlış yere konu açmak gelmesin diye.Ülkedeki mizah seviyesinin düşük olması
Son birkaç aydır aklımda bu düşünce var. Yıllardır aynı mizahlar, şakalar, espriler dönüyor bu komik değil 2010'un esprileri artık gitmiyor artık komik değil. Şu anki çoğunluk küfre gülüyor. Küfrün neresi komik? Zaten sosyal medya iyice yapaylaşmaya başladı yapaylaşan içeriklerden biride mizah...www.technopat.net
Önceden Drop Plus'a ''C4, ışıklı bomba'' deyip, bir gün içinde önermeye başlamaları?Marka diye HS35 çöpünü önerenler daha sinir bozucu bence
Daha yeni konusu açıldı, bakınız;
Corsair HS35 kırıldı
Kulaklığı normal kafama taktım sonra küt diye ses geldi kırıldı saçma bir şekilde. Eskiden zorlandığını hissediyordum. Sonra kırıldı kendim yapıştırmaya çalıştım. Servis kabul etmeyeceklerini söyledi. Ne yapmam lazım, yardımcı olur musunuz?www.technopat.net
Önceden ''Alınmaz, Rampage diyordunuz ama bir anda herkesin önermeye başlaması garip geldi.HS35 alıp kafandayken kafa bandının kırılmasından veya mikrofonun arı gibi cızırtı yapmasından iyidir
Techno3030 Rampage, Gamepower v.s önerince kızgın atanlar. Arkadaşlar öneriyorsam bir şey biliyorum da öneriyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.