Abu!
Hectopat
HS35 alıp kafandayken kafa bandının kırılmasından veya mikrofonun arı gibi cızırtı yapmasından iyidir
Techno3030 Rampage, Gamepower v.s önerince kızgın atanlar. Arkadaşlar öneriyorsam bir şey biliyorum da öneriyorum.
Ben dedim hocam, çöp Drop Plus almayın dedim.
HS35 ile Stinger Core arasında böyle ahım şahım fark yok, Stinger Core bir tık daha üstün. Mikrofonu olsun, -sanırım- dahili DAC ve amfisi olsun.
Sakın Gamepower alma, sakın. Hata yaparsınız, HS35C alın geçin.
Drop Plus sakın alma!
@Abu! Aldı HS35 yerine, aşırı pişman.
Bütçen artıyorsa Cloud Stinger Core'un 7.1 olanını al geç.
Drop Plus'tan 100 kişi sayarım ben de?
Yahu kime göre neye göre?
Herkesin kafası aynı mı?
Herkesin zevki aynı mı?
Herkesin kulağı aynı mı?
Ne Drop Plus, ne Fury X arkadaş. Güzel olsa neyse de, iyi de değiller.
@Abu! O kulaklıkları bilirim. Bass'lara abanırlar ama berbat bir bass, vokaller boğuk gelir, tizler berbat, midler karmakarışık. İşte, berbat bir Rampage işi yine.
Hocam kafanızı bir yere falan mı vurdunuz? 15 gün önce çok farklı konuşuyordunuz.Övülmeye başlanmadı, Misaki Segment'ten sponsorluk aldı herhalde. Drop Plus, Fury X falan önerip duruyor.
HS35 çok daha üstün bir kulaklık. Herkesin kulağı aynı değil. Audiophile biri olarak Drop Plus'ın berbat olduğunu tahmin edebiliyorum zira düz Drop'u denemiştim ve 1 dakika müzik dinledikten sonra masaya fırlattım.
Ses kasılma olayı küllen yalan. 7.1 çöp bu fiyatta, Windows Sonic aşsanız HS35'te aynı şey.
@246941 öneriyor diye Segment'ten para almış diyordunuz. Ne yaşadınız bu 15 günde bu kadar fikrinizin değişebileceği?