Forumdaki aktiflik düştü mü?

Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda forumdaki aktiflik düştü mü bana mı öyle geliyor anlayamadım. Eskiden bir konuya daha fazla cevap gelirdi ve sürekli yeni konular açılırdı. Şu an öyle bir durum yok ama neden bu?
Beğeni kalkınca düştü.
 
Hayır, düştüğünü düşünmüyorum. Yeni konular açılıp mesajlar yazılmaya devam ediliyor. Özellikle de pandeminin etkisiyle aktiflik oldukça yükseldi bence. Konu Dışı kategorisinde düşmüş gibi ama. Bahsettiğiniz buysa eğer.
 
Hayır, düştüğünü düşünmüyorum. Yeni konular açılıp mesajlar yazılmaya devam ediliyor. Özellikle de pandeminin etkisiyle aktiflik oldukça yükseldi bence. Konu dışı kategorisinde düşmüş gibi ama. Bahsettiğiniz buysa eğer.

Bilmiyorum. Eskiden farklı hesabımda bilgisayar alacaktım, konu açtım. Bir sürü kişi yardım etti. Şimdi sadece oyuncu koltuğu alacağım, 1-2 kişi yardım ediyor.
 
Bilmiyorum. Eskiden farklı hesabımda bilgisayar alacaktım, konu açtım. Bir sürü kişi yardım etti. Şimdi sadece oyuncu koltuğu alacağım, 1-2 kişi yardım ediyor.

Konunu gördüm suni deri mi yoksa kumaş koltuk mu diye sormuşsun yeteri kadar öneri gelmiş. Ofis koltuğu önerisi yapanlara da sallamışsın ne desin millet? Tek konu üzerinden aktiflik çıkarımı yapmanın pek anlamı yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Oyuncu koltuğu ile bilgisayar toplama birbirinden çok farklı kategoriler. Bilgisayar toplama çok daha aktif ve dolayısıyla onunla ilgili daha fazla üye var. Konunuza cevap gelmediği zaman öne çıkarabilirsiniz, bilgili birisi görüp yazacaktır. Onun dışında genel aktiflikten memnunum ben.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı