Çözüldü Forumun kalitesi rahatsız edici

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pentium G4560

Kilopat
Katılım
1 Aralık 2018
Mesajlar
692
Çözümler
10
3 yıldır falan aktif olarak konu açıp cevaplıyorum, hesap oluşturmamın öncesinde de ara ara takip ediyordum bu forumu. Ancak benim bakış açımdan en basiretsiz günlerini yaşıyor forum. Sürekli mantık dışı yorumlara rastlıyorum. Beni çok bağlamamasına rağmen, ben bile forumun bu kitlesinden rahatsız oluyorsam emektarların kemikleri sızlıyor olsa gerek. Neler düşünüyorsunuz?
 
Çözüm
Ha bir de aşk konuları. Yeter sıkıldım şu aşk konularından. Erkek kullanıcılara söylüyorum bir dişi varlık ciddiyim bu kadar önemli değil.
Aşk konuları için ayrı bir kategori açacağız. İsim önerim Erkekler Soruyor. @Emre C açalım bu kategoriyi herkes mutabık ise. Açılan konuları ana sayfaya çıkarmayabiliriz. Böylece çok daha temiz gözükür. Dileyen de girmez buraya. Konu Dışı da rahatlar.
Ceza süreleri kısalsın diyen sizlerdiniz zaten 🤔
3 saniye olur mu yakında 🤔
Zamanında yapmışız bir hata demek ki :)
1638547510896.png

KEKW
(Zamanında ben de açmıştım kısaltısın diye süreler :cry: )
 
Son düzenleyen: Moderatör:
  • Hahaha
İfadeler: acv
Erkek akar kız akmaz. Raporlama akar. Ceza süreleri kısalmalı 10 dk falan. Veya ağır cezalarda 3 sene falan verilmeli. Forumun kalitesi çok iyi 10 üzerinden 12 veririm.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sonraki ceza dilimine geçiş süresini kısaltabiliriz. Forum büyüdüğü için bu gerekli olabilir. Hoş biliyorum, yine şikayetçi olacaksınız ama...
Kurallar şikayet edilemez diye bir kural gelebilir (!). Bence şikayet etse etse, foruma yeni gelmiş üyeler ve aşk konuları açanlar şikayet eder.
 
Aşk konuları için ayrı bir kategori açacağız. İsim önerim erkekler soruyor. @Emre C açalım bu kategoriyi herkes mutabık ise. Açılan konuları ana sayfaya çıkarmayabiliriz. Böylece çok daha temiz gözükür. Dileyen de girmez buraya. Konu dışı da rahatlar.

Konu engelleme özelliği eklenebilir ben mesela direkt o konuyu engellerdim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence direkt 1. uyarıdan alsın o 1 gün cezayı.. Böylece akıllanmış olur. Bir öneri daha vermek istiyorum, aşk konuları bence tamamen yasaklanmalı.
Mantıksız bir öneri yaptın şimdi. Konusuna çözüm arayan kişiyi bir gün banlamak saçma. Eskiden banlıyordunuz diyenler: Eskiden sistem 1 gün altına izin vermiyordu. Para verip 1 saat süreyi kendimiz kodlattık!
 
Rahatsız edici tarafı, herkesin bir şeyler biliyor olması. Hiçbir bilgisi olmasa da. Bir başlığın altında 5-6 tane tavsiye geliyor, sonra biri alakasız bir şey yazıp konuyu saptırıyor. Gerisi de sayfalar dolusu gereksiz tartışma.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı