Forza Horizon 4 sadece simülasyon olarak oynanabilir mi?

esercim

Hectopat
Oyunda hiç görev yapmak istemiyorum. Sonuçta o kadar para verdik neden görev yaparak araba açabiliyorum?
En son paketi aldım bazı arabalar açık istediğim gibi gezemiyorum, hep bir mevsim değişimi görev cart curt araya giriyor.

Biraz sabredin, 1-2 saate kolayca bitirilebilecek bir kısım. Birkaç yarış sonra serbestsiniz.

Oyunda hiç görev yapmak istemiyorum. Sonuçta o kadar para verdik neden görev yaparak araba açabiliyorum?
En son paketi aldım bazı arabalar açık istediğim gibi gezemiyorum, hep bir mevsim değişimi görev cart curt araya giriyor.

Gorev yapmasan da oluyor. İlk baştaki gorevler zorunlu ama ondan sonra saliyor sizi, ilerledikce harita da farkli seyler gosterecek ve anlatacak, onlar biraz sinir ediyor ama arada bir 1-2 dk oluyor sadece.

Forza çöp bana göre eğer serbest sürüş istiyorsanız Assetto Corsa falan oynayın tabii bana kalırsa en iyi araba oyunu beam ng Drive.

Biraz sabredin, 1-2 saate kolayca bitirilebilecek bir kısım. Birkaç yarış sonra serbestsiniz.

Gorev yapmasan da oluyor.

Evet oynayabilirsin ama ben simulasyon oyunu olarak BeamNG Drive öneririm Forza gerçekçi bir fiziğe sahip değil.
4 Mevsim görevi bitince serbestsin.

Hep bir sahne girişi falan oluyor. İstediğim araba için cr biriktirmem gerekiyor, en son paketi aldığım halde. Bu durum çok kötü.

Simülasyon olarak oyun oynamak istiyorsan Assetto Corsa ve BeamNG öneririm. Forza'da motorsportlar var ama gezemezsin. Horizon fizik anlamında biraz arcade simülasyon arası kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı