Forza horzion 4 alınır mı?

Adnan m&b

Hectopat
Öncelikle merhaba steama para atmıştm onceden ve hala duruyor 100TL var acaba Forza alsam mı diye düşünüyorum. Xbox Game Pass da almıştım da 1 2 gün sonra sıkar mı acaba diye düşünüyorum. Bir sürü görev falan tekrardan başlamak ne bileyim.

Xbox Game Pass'te Forza Horizon 4 var ise almanıza gerek yok çünkü Steam'den alırsanız sıfırdan başlarsınız. Ben Steam'den Standart Edition olanı aldım. Zaten hiç oynamamıştım. Umarım güzel bir oyundur.

Save'in gidecek bunu göze alıp oynarım dersen alabilirsin çok iyi fiyat. 12 dolara falan geliyor.

O kadar araba vardı üşendim görev de yok adam akıllı yarışı da Need for Speed kadar iyi değil araba alıp etrafta gezmelik oyun.
Xbox Game Pass'te Forza Horizon 4 var ise almanıza gerek yok çünkü Steam'den alırsanız sıfırdan başlarsınız. Ben Steam'den standart Edition olanı aldım. Zaten hiç oynamamıştım. Umarım güzel bir oyundur.

Arabayla gezmeyi seviyorsanız alın.

İlk defa dün oynadım ve büyülendim adeta. Ultra ayarlarda sıkılmadan saatlerce oynarım.

Yarış oyunları seviyorsunuz normaldir ilk defa oynıycak olsam alırdımda iknci kez sıfırdan yokya GTA'daki ortam daha ıyı ama onu oynamıyorum araba surmesı daha zevklı şehir falan Forza'da harita açısından bıraz zayıf evler maket gibi duruyor oyun çok iyi ama sıfırdan başlamak yok ya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı