Fransa sıralama

Katılım
19 Eylül 2015
Mesajlar
48.750
Makaleler
12
Çözümler
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
IMG_20210620_000705.jpg


Mercedes'in kalesinde pole Verstappen'e gitti. Benim için sürpriz oldu, Redbull'un bu kadar güçlü olacağını beklemiyordum.

Bottas yeni şasiyle eskiye göre iyi bir iş çıkardı. Perez'in yarın Mercedes pilotlarına yakın olması gerek Verstappen'in yarışı kazanması için bu önemli.

Redbull daha az yere basma üreten arka kanadına rağmen pole aldı ve düzlüklerde de Mercedes'ten daha iyiydi.

Sainz geriye kalanların en iyisi oldu. Monaco yarışından sonra ilk kez tüm seanslarda hafta sonu boyunca Leclerc'ten daha iyiydi. Leclerc aracın önünden şikayetçiydi, bu defa işler iyi gitmedi onun için.

Gasly yine harikaydı. Alonso tek turda ilerleme kaydetmiş, Ocon'u geçti.

Mclaren için iyi bir sıralama olmadı, yarış tempoları daha iyi olacaktır.

Aston Martin için de kötü bir sıralama oldu. Stroll Q3 de ilk turunu temiz atamadığı için derecesi silindi, daha sonra son bölümde kırmızı bayrak ve trafiğe takılması nedeniyle zaman turu atamadığı için Q3 de elendi. Vettel de 12. oldu. Bakü ve Monaco gibi bir yarış olmayacak onlar için. Aston Martin'in süspansiyonları iyi olduğu için bu pistlerde iyi iş yaptılar.

Mick Schumacher ve Haas ilk kez Q2'ye kaldı. Q1 de kaza yaptığı için seansa katılamadı.

Russell üst üste 7. kez Q2'ye geçmeyi başardı.
Tsunoda yine çaylak hatalarından birini yaptı.
 
Russell sanırım Q1'de turunu tamamlasaydı 2. ve ya 3. olabilirdi. Kısmen heyecanlıydı. Ben şahsen Red Bull bu pistte Mercedes'i yenerse her yerde yenebileceğini düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı