FreeSync ile RX 460 mı, GTX 1050 Ti mı?

Sizce hangisini seçmeliyim?

• Oy verenlerin toplamı
    47
Daha fazla  
Ben de "Mining" maduruyum. Ekran kartı almak istiyordum ki malumunuz olan oldu. Piyasayı alt üst etti madenciler. Hiç anlamıyorum! Ne kadar çalışırsan o kadar kazanırsın! Oturduğun yerden para kazanma sevdası ne yazık ki hiç bitmeyecek! :cry: İnsanlar hakkında endişeleniyorum! :oops:

Neyse yanıtlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.
Bu arada monitörüm "ViewSonic VX-2457-MHD". :mutlu:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de "Mining" maduruyum. Ekran kartı almak istiyordum ki malumunuz olan oldu. Piyasayı alt üst etti madenciler. Hiç anlamıyorum! Ne kadar çalışırsan o kadar kazanırsın! Oturduğun yerden para kazanma sevdası ne yazık ki hiç bitmeyecek! :cry: İnsanlar hakkında endişeleniyorum! :oops:

Neyse yanıtlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.
Bu arada monitörüm "ViewSonic VX-2457-MHD". :mutlu:
İnsanlar bu günde oturdukları yerden para kazanmaya bile üşenir haldeler. İstiyorlar ki hiçbir şey yapmadan para kazanayım. Hırsız bile emek vermeden birşey çalamazken bu insanların hali ne olacak...

RX 460 ve GTX 1050Ti karşılaştırması yapmışsın fakat ikisi pek denk kartlar değil aslında. Elimde iki tane var hangisini kullanayım dersen elbette GTX 1050Ti. Fakat FreeSync monitörün olduğu için RX 460 ile ondan yararlanayım istiyorsun. Senin yerinde olsam ben GTX 1050Ti olarak seçimimi yapardım...

GTX 1050 Ti genel olarak daha performanslı bir kart, lakin F/P olarak RX 560 daha avantajlı durumda. Eğer FreeSync'ten yararlanmak istiyorsan RX 560 alman gerekecek.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı