Frisby FC-9290G alınır mı?

Hocam baktım bir kasalara da adam akıllı cidden kasa yok. Yüzlerce liralara dandik kasalar satıyorlar. Phü.

Buyurun hocam. Güzel ekipmanlar :)

Biz zaten fişe taktığı an patlar demedik. Bir voltaj dalgalanması veya elektrik kesintisinde bozulur ve bozar.

Sende vur dedikçe öldürüyosun bu ne dandiklik bu önerdiklerinin hepsinin iki kat iyisi var bende zaten

Hocam baktım bir kasalara da adam akıllı cidden kasa yok. Yüzlerce liralara dandik kasalar satıyorlar. Phü.

Buyurun hocam. Güzel ekipmanlar :)

Biz zaten fişe taktığı an patlar demedik. Bir voltaj dalgalanması veya elektrik kesintisinde bozulur ve bozar.
Biraz abartmışsınız.İşyerinde kullandığımız 2 pc nin birinde tx 450 watt digerinde everest marka psu var ve yaklaşık 4-5 yıldır sabah 8,30 dan akşam 19,00 kadar açıklar.Bugüne kadar da hiç sorun çıkarmadılar.

Merhaba arkadaşlar. Yıllar önce Dark ninja kasasını aldım ve yıllardır kullanıyorum ama pek memnun olduğum söylenemez, malzeme kalitesi kötü.
Keza bu Frisby kasadan da çok üst düzey kalite beklemiyorum fakat elimdeki Dark'la değiştirmeye değer mi bilmiyorum. O yüzden size danışmak istedim.
Bu da Dark ninja kasasının fotoğraflarının linki. DARK Ninja 500W Usb 3.0, 3x Fan,Pencereli ATX Kasa - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri.
Dark'tan çok daha iyi göründüğünü düşünüyorum ve Dark'ın hava sürkilasyonu berbat sizce ondan iyi midir?
Bütçe maksimum 450 TL ve sadece MediaMarkt'tan alabiliyorum çünkü orada 450 TL çekim var.
Sizce Dark'ı bırakıp almaya değer mi?
Bu arada çeki nakde dönüştüremiyorum.

Bu sorularımın cevabını verirseniz çok mutlu olurum.

Frisby'nin hiçbir şeyi alınmaz affedersiniz hiçbir boku alınmaz. Frisby Everest Gamepower gibi dandik markalara hiçbir zaman güvenmeyin.

Sende vur dedikçe öldürüyosun bu ne dandiklik bu önerdiklerinin hepsinin iki kat iyisi var bende zaten
Yapabileceğim bir şey yok hocam. O ekipmanlar fiyatına göre süper bu arada. Trust kötü bir marka değildir. Mousepad'i para arttığı için koydum. Dandik Mediamarkt'ta bu kadar oluyor. O çeki bence ihtiyacı olan birine verin. Cidden çöp bir mağaza. Hiçbir şey yok işe yarayacak.

@avis1 Evet hocam. Everest v.s gibi markaların güç kaynakları evinizi havaya uçurmak için süperdir. Beni anlamamak istiyorsunuz. Daha fazla sizinle konuşmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı