FSR 3 modları çoğalıyor!

Hocalarım yeni sürümü indirdim cp2077 için bir tık daha iyileştirilmiş sanki fakat bu seferde bi önceki sürümde kalite modunda rt açık 60 fps üstü alırken şimdi 50 fps civarına düşmüş bu nasıl oluyor.
 
Kendimde merakla beklediğim ve özellikle giriş seviyesi kartlarda merak ettiğim
GTX 1650 Alan Wake 2 Amd Frame generation modu deneyen bir kişinin attığı video.
Yüksek ayarlarda 40+ fps vermesi takdire şayan..

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
2 saattir yorumları okuyorum ben baya cahilmişim hiçbirşey anlamadım.Rx 6600 kartım var starfield çok içimde kalmıştı oynayamadığımdan.Ben bu kartımla fsr 3ten faydalanabilir miyim,bu modu nereden alabilirim,fsr 3 kullanmak için nvidiayamı geçmem gerekiyor..daha ne sorular var kafamda bir bilseniz :D
Sadece Starfield için düşünüyorsan o çalışmıyor şu an zaten, belki ileride
 
Hocalarım yeni sürümü indirdim CP2077 için bir tık daha iyileştirilmiş sanki fakat bu sefer de bir önceki sürümde kalite modunda RT açık 60 FPS üstü alırken şimdi 50 FPS civarına düşmüş bu nasıl oluyor.

Bunun için bir şey demek zor hocam ya. Bazı kişilerde farklı tepki veriyor mod. Birisinde çalışan oyun başka biriside çalışmıyor mesela.

Final sürümü tamamlanana kadar pek üstünde durmamak lazım hataların. Sonuçta biz bunun gelişim sürecini takip ediyoruz bir nevi.
 
Yapamayan ve anlamayanlar için bence rehber hazırlanmalı.
Konu çok büyümüş çünkü.

Hocam iyi güzel ama bazı oyunlar yeni sürüm ile çalışırken bazıları eski sürümle çalışıyor. Yani mod farklı kişilerde farklı tepki verebiliyor. Mesela, anlatıp yapamayan veya oyunu açılmayan insanlar oldu. Rehber hazırlansa bile yine "bende çalışmadı, ben hata alıyorum" diyenler olacak. Yine uzamak zorunda kalacak yani bu iş.

Mod tam sürüme çıkınca yapması yapmamasından basit olur. Fazla bir yazan yok zaten. Yazan olursa ise yardımcı olabildiğimiz kadar oluyoruz.
 
Hocam iyi güzel ama bazı oyunlar yeni sürüm ile çalışırken bazıları eski sürümle çalışıyor. Yani mod farklı kişilerde tepki verebiliyor. Mesela anlatıp yapamayan veya oyunu açılmayan insanlar oldu. Rehber hazırlansa bile yine "bende çalışmadı, ben hata alıyorum" diyenler olacak. Yine uzamak zorunds kalacak yani bu iş.

Mod tam sürüme çıkınca yapması yapmamasından basit olur. Fazla bir yazan yok zaten. Yazan olursa ise yardımcı olabildiğimiz kadar oluyoruz.

Evet hocam haklısınız özellikle siz bayağı yardımcı oluyorsun.
 
Evet hocam haklısınız özellikle siz bayağı yardımcı oluyorsun.

Bilgim olursa cevap vermeye çalışıyorum.
Onun haricinde İngilizce olsa bile size attığım video benzeri kurulum videoları var.

Aynı mantık üzerine kuruluyor zaten modlar.
Mesela bazen yapamayan olursa işi çorbaya çevirebiliyor. Oyunun asıl dosyasını silmiştir atıyorum sonra sorun olabiliyor.
 
Bence şu anki FSR gayet iyi. DLSS'in ilk çıktığındaki hataları modlarda bile az rastlıyoruz. Belki resmide hiç rastlamayacağız.
Ben o sistem gecikmesi ile Alan Wake 2'ye bir bakayım.
 

Geri
Yukarı