Fullbody Antrenman programı nasıl?

Regalor

Decapat
Salon uzak zamanım olmuyor ben de 10 gündür evde spora başladım herhangi bir supplement kullanmıyorum daha önce deneyimim yok ve şu anlık fullbody yapmak istiyorum. YouTube'da fullbody antrenman buldum onu yapıyorum fakat tam yapamıyorum son hareketlere gelince hem gücüm hem motivasyonum tükenmiş oluyor bende az set sayısından başlayayım sonra arttırım dedim bu program başlangıç için nasıl?

Dumbell shoulder press 2×12
Dumbell lateral Rise 2×12
Dumbell göğus press 2×12
Dumbell chest fly 2×12
Pullovers 2×12
Dumbell row 2×12
Dumbell paralel row 2×12
Dumbell curl 2×12
Dumbell hammer curl 2×12
Dumbell kickback 2×12
Dumbell triceps crusher 2×12
Crunch(yarım mekik) 2×12
Alternating leg UPS 2×8
Single dumbell squat 3×15
Dumbell lunges 2×8
Dumbell culf Rise 3×15
Ek olarak dinlenme gününde basit bilek egzersizi ve barfiks.

Eğer ki full body yapacaksan sen bu antrenmani 2 saatte anca bitirirsin, yine halin mecalin kalmaz. Bu noktada her kas grubu icin genel bir hareket koy. Compound deniyor bunlara. Mesela sırt icin barfiks en iy compound hareketlerden. Bacak için o kadarına hiç gerek yok mesela. Adam akıllı squat yap yeter.

Eğer ki full body yapacaksan sen bu antrenmani 2 saatte anca bitirirsin, yine halin mecalin kalmaz. Bu noktada her kas grubu icin genel bir hareket koy. Compound deniyor bunlara. Mesela sırt icin barfiks en iy compound hareketlerden. Bacak için o kadarına hiç gerek yok mesela. Adam akıllı squat yap yeter.
Bir de benim programıma bakar mısınız ? 2 haftadır düzenli spor yapıyorum. Haftada 3 gün uyguluyorum programı. Ek olarak 1 gün hammer curl ekliyorum.
1723771008649.png

Fena bir program değil. Sadece salonunda makinesi varsa göğüs destekli row makinesine gecmeni öneririm. Onun disinda amacin direkt olarak kas buyumesiyse bench press bunun için kötü bir egzersiz, chest press makineleri daha iyi olur bunun için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı