Furylevel kimdir?

21ebu

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Pişmanlık nedir tam olarak?

Philips red mekanik klavye önerdi videosunuda çekti sanırım sponsorluk video önerdi aldık 2 yıl olmadı bozuldu Switch'ler YT sahibi ile iletişime geçiyom olmuyor satıcıya ulaşacağım ulaşamıyorum üreticiye ulaşam ulaşamıyorum rezaletlik pişmanlık madem kotu niye öneriyorsunuz sırf para için.

Philips red mekanik klavye önerdi videosunuda çekti sanırım sponsorluk video önerdi aldık 2 yıl olmadı bozuldu Switch'ler YT sahibi ile iletişime geçiyom olmuyor satıcıya ulaşacağım ulaşamıyorum üreticiye ulaşam ulaşamıyorum rezaletlik pişmanlık madem kotu niye öneriyorsunuz sırf para için.
Onlar kendi ekmeğinde. Onları suçlamadan önce kendimizi suçlamalıyız. O kadar para harcıyoruz ama hiç araştırma yapmadab izlediğimiz sponsorulu vidyoya güveniyoruz. Sonucu pek şaşırtıcı olmamış.

Onlar kendi ekmeğinde. Onları suçlamadan önce kendimizi suçlamalıyız. O kadar para harcıyoruz ama hiç araştırma yapmadab izlediğimiz sponsorulu videoya güveniyoruz. Sonucu pek şaşırtıcı olmamış.

Dostum video başı ya da öncesi diyceki arkadaşlar video sponosrlu ürünü anlattığım gibi sizde de oyle olacak diye bir şey yok gibi cümle kursa iyi ve o paraya en iyiside oydu.

Dostum video başı ya da öncesi diyceki arkadaşlar video sponosrlu ürünü anlattığım gibi sizde de oyle olacak diye bir şey yok gibi cümle kursa iyi ve o paraya en iyiside oydu.
Furylevel'i suçlamaya hakkınız yok, ona güvenerek klavye aldım pişman oldum diyemezsiniz. Önünüze geleni hemen alırsanız böyle olur bilip bilmeden kötülemeyin adamı.

Ömer faruk abim kimdir hemen 6 yıllık takipçisi olarak açıklayım. Ürünü varıyla yoğuyla övmeden gömmeden tanıtır. Onun tanıttığı ürün neyse o dur. Anlattığından farklı bir ürün asla göremessin. Tanıttığı çoğu ürün maximum 1 hafta içinde stok eritir. Ömer abim çoğumuzun bildigi Rampage Fury X Kulaklığın üretici ortağıdır. Şimdilerde kendi markası üzerinden klavye ve mouse satıyor. Kulaklık da çıkaracak. Furylevel bu piyasada görüp görebileceğin en düzgün doğru ürün inceleme kanalıdır. Kendisini yıllardır severek takip ediyorum. Pandemi zamanında sıkıntıdan tüm videolarını izlemiştim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı