FX 8320 Sistem

Daha uygun fakat işlemci daha iyi. İstersen ekran kartını yükseltebilirsin.
 

Dosya Ekleri

  • ds.png
    ds.png
    36,7 KB · Görüntüleme: 223
Dediğim gibi benim dediğim sisteme gtx 960 koyabilirsin. 2600TL Kadar olacaktır. Üstünede 400 tl lik bir monitör harika olur.
En pahalılarını seçmeye çalışma f/p olanları seç.
 
@Hakan Turan verdiğin bilgiler için teşekkürler sende söylediğinde haklısın ama videoda adamın aldıgı fps artışın bir düşünmekte fayda var normale göre % 20 fazla fps artışı almış soğutucu ve psu iyiyse pek zarar göreceğini zannetmiyorum zaten söylediyim o o.c işi her yiyidin harcı değil mesela ben oclu ürün alsam 100 tl koyup 6600 k alırdım ama 3.2 turboyla 3.7 bir oyuncu için ideal sayılar pek düşünmem 1-2 sene sonra baktım olmuyor i7 6700 k ya geçerim @Mehmet Yusuf Demir eyer oyunlardan memnunsan aldıgın ghz değeri yetiyor kasmıyorsa ki kasacağını zannetmiyorum daha erken biraz daha güncelleme gelsin zaten ocun yolunu açarlar sonuçta adamlar k ibaresini satış yapmak için koyuyor 1-2 sene sonra bunun yolu açılır idare et
İyi fikir. Zaten oyunlarda herhangi bir kasma yaşamıyorum. İntel işi tam bağlayana kadar sabretmek lazım.
 
aynen sonra işlemciyi yakarsın aman ha :)

arkadaşlar bilgisayara kablosuz klavye ve mause almayı düşünüyorum bir zararı olur mu ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı