FX 8320 Sistem

Onlinler

Megapat
Bütçem bu en fazla aşabileceğim kadar aştım dahada malesef çıkamıyorum.Siteyi tesadüfen gördüm.Youtube'ta kasa topluyorlardı.Eklemem çıkarmam Gerek birşey var mı ? Maksimum Bütçem bu kadar.Vatanda fiyatlar biraz Dalgalı Başka güvenilir toplaya bileceğim bir Site var mı ?
oQ75QR.png

FX 6300 yeterli olacaktır . Anakartıda asus m5a97a seçiniz .

Bunu almalısın .

Dosya Ekleri

• Screenshot_2014-05-03-19-03-16.png
    Screenshot_2014-05-03-19-03-16.png
    51,4 KB · Görüntüleme: 288
  • Screenshot_2014-05-03-19-03-32.png
    Screenshot_2014-05-03-19-03-32.png
    49 KB · Görüntüleme: 296
İşlemci ile Arada 113 Tl fark var.İleriye dönüklük ve performans için değer mi ? Kısaca x6-x8 ile oyun performansında ne kadar fark var ?

Ana kart hemen hemen aynı , Hangisi daha iyi ?

Sistemlerden hiç anlamıyorum sadece forumlardan yardımlar ile topladık.

Edit:Ekran kartı biraz pahalı alternatif ne öneririsin ?

@phlegethos

Önceki sistemin 1690TL değil mi? Bu da 1700TL tuttu işte. Ayriyetten GTX760 ile BF4 ve GTA5'de rahat edeceğini umuyorum. BF4'de sıkıntı yaşamazsın fakat GTA5 oynamadan bir kanaate varamayız.

Ayrıca Gigabyte'ın anakartlarını ve BIOS'unu o kadar kolay kullanacağını sanmıyorum, ASUS M5A97 R2.0 BIOS'u o kadar kolay ve kullanışlı kı, rahat edersin.

Ekran kartı fiyatı biraz beni aştı ,buna alternatif ne öneririsin ? Oyun performansı olarak BTF4 ultra destekler mi ?Yada ileride çıkacak GTa 5 için(sistem gereksinimleri açıklanmıştı.)
İşlemci x6 ile x8 arasında çok performans farkı var mı ?.Kendi topladıgım sistemde ileride ekran kartını değiştirip kullanacağımı düşünüyordum.OYüzden işlemci x8 di.

FX-6300 olarak konuşursam, güzel bir F/P ürünü. Bu bütçeye bu işlemci çok iyi. GTX760'ın sizinle çok uzun bir yol alacağını düşünüyorum, zaten ekran kartını upgrade etmek istediğiniz zaman, fiyatlar size uygun olacaktır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı