FX-8320 sistemde takılma sorunu

Bakteri

Hectopat
Daha fazla  
Yeni toplamış olduğum bilgisayarımın özelliği iyi olduğu halde verim alamıyorum. İnternet ve oyunlarda beklediğim kadar akıcı değil, Facebook'ta ara ara takılmalar meydana geliyor, çevrimiçi oyunlarda takılmalar oluyor. Mesela şu an yazı yazarken bile klavyem ekranla stabil çalışmıyor, yazı sonradan yazılıyor, sebebi ne olabilir?
  • AMD FX8320
  • MSI Gaming 970
  • MSI GTX 770 O.C
  • 2X4GB GSkill 1866MHz
  • Samsung EVO 500GB
  • İşletim sistemi Windows 10 64 bit.

Sitemi yeni aldıysanız iade etme süreniz dolmadıysa iade edin. Bu parçalar baya eski ve şuan üretimde bulunmuyor. Sorunun HDD veya SSD kaynaklı olabilir. Sağlık durumu, okuma-yazma durumunu kontrol edin. Samsung'un kendi yazılımı var. SDD modelini tam yazarsanız yazılıma sitesinden erişirsiniz.

Sitemi yeni aldıysanız iade etme süreniz dolmadıysa iade edin. Bu parçalar baya eski ve şuan üretimde bulunmuyor. Sorunun HDD veya SSD kaynaklı olabilir. Sağlık durumu, okuma-yazma durumunu kontrol edin. Samsung'un kendi yazılımı var. SDD modelini tam yazarsanız yazılıma sitesinden erişirsiniz.

Ben ettim ama "good "çıktı sağlık.

Görev yöneticisinden sabit disk kullanım oranlarına bakın aşırı yüksek ise arka planda sistemi neyin meşgul ettiğini bulun. Sorun hala çözülmez ise sabit diskinizi başka bilgisayarda deneyin, problemin HDD'den kaynaklanmadığından emin olursunuz.

Hocam disk kullanımı %2 %3 civarlarında her zaman?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı