FX 8350 Sisteme ekran kartı önerileriniz nelerdir ?

Biliyorum 3 fanlıda daha çok verim alırsın ama tri-x ,asus la karşılaşınca bence asus çünkü sapphire nin soğutması kötü olduğu için 2 fan yetmediğinden 3 fanı var galiba bu konuda çok fikir sahibi değilim.

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2231365/280x.html
bu sitede en iyisi sapphire dual-x o.c. çünkü fabrikadan overclock ( hız aşırtmalı ) edilmiş hepsinden üstün performans verecektir. Bilemiyorum bende r9 280x alağım şuana kadar aklımda Asus vardı ama sapphire güvenilirmi bilmiyorum.

Son düzenleme:
Biliyorum 3 fanlıda daha çok verim alırsın ama tri-x ,asus la karşılaşınca bence asus çünkü sapphire nin soğutması kötü olduğu için 2 fan yetmediğinden 3 fanı var galiba bu konuda çok fikir sahibi değilim.

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2231365/280x.html
bu sitede en iyisi sapphire dual-x o.c. çünkü fabrikadan overclock ( hız aşırtmalı ) edilmiş hepsinden üstün performans verecektir.

Aslında yeni geldi aklıma yazmak ; bu sene çıkan oyunların yarısından cogu nvidia taraftarı yani bu demek oluyorki oyun yapımcılar nvidia ile işbirliği yapıyor amd aldığımda fps düşüşleri yaşamaz mıym ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda haklısın crysis 2 falan hep nvidia nın işbirliğiyle yapıldı. Ben R9 280x kartını 2 sene sonra değiştirmek üzere alıyorum zaten . 2 sene sonra nvidia ya geçeceğim. Sende öyle yapabilirsin. Ben bu kartı çok araştırdım bazı oyunlarda gtx 770 i geçiyor bazı oyunlarda geçemiyor.

Merhaba arkadaşlar ekran kartı alacağım 1-2 hafta içinde aslında Vatan Bilgisayar'ınn belki indirimi olabilir, beklemeli miyim? Giyatlarda ne gibi düşüş olabilir ?

Bütçem 700-800 Tl arasındadır. AMD veya Nvidia'nın farkını yani bilmiyorum açık konuşmak gerekirse artık oyun yapımcıları da bir yönden Nvidia eşliğinde çalışıyorlar aklımda çok güzel bir AMD tabanlı ekran kartı var ama FPS veya Nvidia'nın desteklediği oyunlarda FPS düşüşü yaşar mıyım?

• Sistemim : AMD FX 8350
  • MSI 990fxa-gd80
  • Seidon 120v plus+
  • (4x2) 8 gb ram 1600mhz
  • 1TB HDD
  • 120gb SSD
  • Cooler Master gx 80 plus 750w psu (Psu yetermi bilmiyorum alacağım ekran kartı kaç watt tüketir ? )

Bu ekran kartları arasında kaldım bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Bir de SS'ini attığım link'te Asus'un belirtilen modelinde çekirdek hızı yazmıyor sebebi ne olabilir ?

vatan.png

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS veya MSI'ın R9 280X modellerini seçebilirsiniz.
PSU'nuz güzel ve yeterli.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00