FX8300-5500 XT sistem oyunlarda takılma problemi

karo1001

Hectopat
İyi günler FX8300 işlemci, 2x8 1600 MHz RAM ve 5500 XT. Oyunlarin hepsini açabiliyorum ama anlık FPS düşüşleri oluyor, sebebi nedir? İşlemci ekran kartını besleyebiliyor darboğaz olayı yok.

Hocam o kartlara hiç bakma 1050 ti alacaksın yada rx 570 bunlar besler bir tek ha dersen ki ben ileride daha iyi işlemciye geçerim yüksek alayım o zaman 5500 XT al derim neden çünkü çok az güç tüketiyor bir de ben şuan pc de takıyorum ortalama 10w filan güç tüketiyor kart.

Hocam o kartlara hiç bakma 1050 ti alacaksın yada rx 570 bunlar besler bir tek ha dersen ki ben ileride daha iyi işlemciye geçerim yüksek alayım o zaman 5500 XT al derim neden çünkü çok az güç tüketiyor bir de ben şuan pc de takıyorum ortalama 10w filan güç tüketiyor kart.
Yük altında çok rahat 100W güç tüketebiliyor RX5500 XT, pek de az sayılmaz. Ama rakipleri de benzer değerlere sahip o yüzden normal karşılanması gerek. Bana boştaki güç tüketimini söylemeniz garip geldi sadece :D Boşta her kart çok az güç tüketir zaten işlem yapmıyor ki.

Yük altında çok rahat 100W güç tüketebiliyor RX5500 XT, pek de az sayılmaz. Ama rakipleri de benzer değerlere sahip o yüzden normal karşılanması gerek. Bana boştaki güç tüketimini söylemeniz garip geldi sadece :D Boşta her kart çok az güç tüketir zaten işlem yapmıyor ki.
Rx 590 ile kıyasla bakalım güç tüketimini :D sonuç ne çıkacak.

Hocam monitörün 60 hz olduktan sonra senin alman gereken FPS 60 yani 90 FPS alman bir işine yaramaz stabil çalışması önemli PC nin.

Monitörü değiştireceğim 1080P 144 Hz monitör almam lazım.
Hocam monitörün 60 hz olduktan sonra senin alman gereken FPS 60 yani 90 FPS alman bir işine yaramaz stabil çalışması önemli PC nin.

FX-8350'nin GTX 1060'da stabil çalışmayacağından emin misin ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı