G-Helper nereden indirilir ve neler yapılmalı?

Evet taktım. Çok memnunum. Oyun olarak Rust, CS, ETS 2 denedim kasma, donma hiç yok. Rust'da 8 GB RAM ile oynarken en düşük ayarlarda bile çok takılıyordu şu an yüksek ayarlarda kasma, donma, takılma hiç yok :D.

Bende WD blue SN580 SSD ve 2×16 32 GB RAM aldım senin gibi yakında yaptıracağım bilgisayarciya ayrıca termal bakım içinde fan ızgaraları tozlanmış bende bayağı son olarak zaten 8 GB RAM'le iyi bir performans alma ihtimali çok düşük.

Bende WD blue SN580 SSD ve 2×16 32 GB RAM aldım senin gibi yakında yaptıracağım bilgisayarciya ayrıca termal bakım içinde fan ızgaraları tozlanmış bende bayağı son olarak zaten 8 GB RAM'le iyi bir performans alma ihtimali çok düşük.
Ben bilgisayarcılara güvenmediğim için kendim taktım. Bende de fan kanatları hep toz kapladı hiç de dokunmadım öyle kaldı. 8 GB RAM ile zaten iyi performans alınmaz. Benim laptopta 8 GB'ın yarısını sistem kullanıyordu bana 4 GB kalıyordu :D. Şu an 32 GB RAM ile arkada sadece Brave açık 7.2 GB kullanıyor. İleride 32 GB RAM'e zam geleceği için beynimi kullanarak ve paraya kıyarak 32 aldım iyi ki almışım diyorum. Bu arada aldığım RAM'in yetkili satıcısında fiyatı 5K küsur bir şeydi ben Vatan'dan indirim ile 3900 küsure aldım :).

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı