G-Sync monitörde AMD ekran kartı kullanmak mantıklı mı?

Zaten fiziki bir gsync chipi yok. Sizin tabirinizle bir is ustlenen herhangi bir sey yok monitorde ekstradan. Gsync de freesync de yazilim uzerinden senkronizasyonu sagliyor bu cihazda.
Çok teşekkür ederim. Ben kullandığım cihazda GSYNC chip var sanıyordum. O zaman AMD kart kullanmak benim için bir dezavantaj oluşturmayacak.
 
Samsung marka 240Hz G-Sync modüllü bir monitörüm var. Önümüzdeki aylarda sistemimi yenileyeceğim. AMD'nin yeni tanıttığı ekran kartlarına ciddi manada yükseltmiş durumdayım. AMD kartlı bir sistemi monitörüme bağladığımda katalizi Control uygulaması adaptive Sync destekli monitörünüz var bildirimi göndererek FreeSync özelliğini otomatik olarak devreye sokuyor. Bildiğiniz gibi NVIDIA kart taktığımda işlem yükü G-Sync modülünde oluyor. Kafama takılan husus ise AMD kart taktığımda bu işlem yükünü ekran kartımı üstelenecek yoksa G-Sync modülü mü?

Ali bey merhaba iyi günler. Monitörü aldınız mı kullanmada bir sorun yaşadınız mı sistemlerimiz aynı sadece kartım RX580 monitörde büyük ihtimalle aynı şimdi almayı düşünüyorum aldıysanız deneyimlerinizi paylaşma imkanınız var mıdır? Almayı düşündüğüm monitör aşağıda linkini bıraktım.

 

Yeni konular

Geri
Yukarı