G102 vs Harpoon vs Rival 100 inceleme

İndirimde bu ürünü alabilirsin.

Corsair MM100 Medium Mousepad - CH-9100020-WW

Güvenli bir site ayrıca.

Ben de internet üzerinden aldım ve Rival 100'den memnunum. Yani oturur elinize umarım merak etmeyin. Mouse pad olarak tam olarak bir şey diyemiyorum fakat ben SteelSeries QcK Medium kullanıyorum, gayet güzel. Güle güle kullanın bu arada fareyi.

Teşekkür ederim Mouse pad olarak 55-75 tl aralığında bazı güzel padler buldum ama fiyatı yine de yüksek geliyor sadece fare altında tutacağım bir ürün için o yüzden kararsızım alıp almama konusunda.

Elbette sizin kararınız, ben de alırken aşırı değişik geliyordu bu derece pahalı olması fakat almıştım. Zaten bir kez alıyorsunuz ve seneler boyu gidiyor -3 senedir aynı mouse pad'i hiç bozulmadan kullanıyorum- tabi eğer kahve vs. üstüne dökmezseniz. Yani alırken bütçeniz zorlanmayacaksa iyisi mi alın derim çünkü masanın üstünde ile mouse pad arasında cidden fark oluyor ve fareye de yararlı, yıpratmaz fareyi. Zaten çok uzun süreler kullanırsınız.

Bu kadar övdüm eminim almak isteyeceksiniz fakat almayanı öldürmüyorlar yani dediğim gibi bütçenizi düşünün, para biriktirip 1 ay sonra falan da alabilirsiniz size kalmış.

Konuyu hortlattım ama Corsair Harpoon ve G102 Prodigy arasında kaldım. Kullanıcı gözüyle hangisini önerirsiniz?

Bende hortlatıyım rival 110 aldım elime uzun geldi g102 geçsem performans farkı hissedilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…