G3 Veya Z2 Alacağım

Proppy1

Hectopat
İyi günler arkadaşlar. 1 Hafta içinde yeni bir telefon alacağım fakat G3 ile Z2 arasında kaldım. Neden derseniz Z2'nin ısınma ve bir kaç daha sorunu olduğunu duydum. G3'ün ise ekranı 2K olduğu için şarjı çabuk bitiyor ve telefonun kendi kendine kapandığına dair bir sürü yorumlar var. Anlamıyorum neden şöyle sorunsuz bir telefon çıkaramıyorlar ki. Bu iki telefondan biri alınır mı sizce? Alınırsa hangisi ve neden?

Son düzenleme:
Bence Z2. iPhone 6 Türkiyeye çok pahalı gelecek. Neden Z2 dersen, suya dayanıklı, kamerasıda çok çok iyi. Ve launcher'i yani arayüzü bence çok daha iyi, G3'ün G2'nin arayüzünü sevmiyorum. Z2 Alın. :)
Dediğiniz doğru, Amazon'da 3000 TL civarı çıkmıştı biz de 3500 TL olur o telefon. Z2 ile ilgili çok sorun okudum ondan içime sinemiyor pek. Mesajı düzenlendim bu iki telefondan birini alacağım.

Dediğiniz doğru, Amazon'da 3000 TL civarı çıkmıştı biz de 3500 TL olur o telefon. Z2 ile ilgili çok sorun okudum ondan içime sinemiyor pek. Mesajı düzenlendim bu iki telefondan birini alacağım.
Türkiyede İ6 4000 TL'den giriş yapar bence. :D Ve ben G3 arayüzünü sevmiyorum, yinede sizin tercihiniz. Ne için istiyorsunuz telefonu? İkiside oyun oynatır, ama müzik dinliyicem ve fotoğraf çekicem diyorsanız kesinlikle Z2.

Şarj olayı benim için önemli, G3 ile arasında 2-3 saatlik bir şarj süresi farkı var. Büyük ihtimal Z2 alacağım fakat ısınma sorunu kafama takılıyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı