Dostum yanlış anlama da problem sende yani 6-8 ayda o fareyi bozmak zor iş ben hayvan gibi abanıyordum 3 yıl dayandı hatta 3 ay da fazla yani anlayacağın sen de biraz daha sakin kullanmaya çalış fareyiAltıncı kez G300s kullandım, sürekli almamdaki neden mouse'un üstündeki tuşlar işime yaradığı için. G300s çabuk bozulan bir fare, bana en fazla 6-8 ay dayanabildi bu ürün. 8 ay sonra tuşlar basmamaya başlıyor, çift tıklıyor vs.
Sonunda Logitech G502'ye geçtim. Bu ürün 2 sene işimi görmezse bir daha Logitech ürünü almayacağım.
Dostum yanlış anlama da problem sende yani 6-8 ayda o fareyi bozmak zor iş ben hayvan gibi abanıyordum 3 yıl dayandı hatta 3 ay da fazla yani anlayacağın sen de biraz daha sakin kullanmaya çalış fareyi![]()
Benimkilerde de gevşeme oldu da bozulma vs. ilk kez 4 ay falan önce mouse donmaya başladı en son çekilmez hâle gelince 2. bir tane aldım. (Kusura bakma yaşını bilmiyordum dostum demişim sen af gör kusrumu)Ben 38 yaşındayım, agresif olduğumu sanmıyorum. Her türlü oyunu oynarım, genelde DOTA2 oynarım. G300s'i de üstündeki tuşlar DOTA'da kolaylık sağladığı için kullanıyordum 3-4 seneden beridir. Bu süre içerisinde hep tuşlarından sorun çıktı. Tuşlarının altındaki switchler çok dayanıksız hep sorun çıkartıyor, bende sen 3 sene nasıl kullanabildin ona şaşırdım doğrusu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.