G300s vs A4 Tech XL vs Rival 110

Sanırım Rival 110, Corsair Harpoon ya da G102 alacağım. Sizce ne alayım? Çok kafa yormak istemiyorum üçü de aynı segmentte sayılır. Corsair hoşuma gitti ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Altıncı kez G300s kullandım, sürekli almamdaki neden mouse'un üstündeki tuşlar işime yaradığı için. G300s çabuk bozulan bir fare, bana en fazla 6-8 ay dayanabildi bu ürün. 8 ay sonra tuşlar basmamaya başlıyor, çift tıklıyor vs.

Sonunda Logitech G502'ye geçtim. Bu ürün 2 sene işimi görmezse bir daha Logitech ürünü almayacağım.
Dostum yanlış anlama da problem sende yani 6-8 ayda o fareyi bozmak zor iş ben hayvan gibi abanıyordum 3 yıl dayandı hatta 3 ay da fazla yani anlayacağın sen de biraz daha sakin kullanmaya çalış fareyi :D

Dostum yanlış anlama da problem sende yani 6-8 ayda o fareyi bozmak zor iş ben hayvan gibi abanıyordum 3 yıl dayandı hatta 3 ay da fazla yani anlayacağın sen de biraz daha sakin kullanmaya çalış fareyi :D

Ben 38 yaşındayım, agresif olduğumu sanmıyorum. Her türlü oyunu oynarım, genelde DOTA2 oynarım. G300s'i de üstündeki tuşlar DOTA'da kolaylık sağladığı için kullanıyordum 3-4 seneden beridir. Bu süre içerisinde hep tuşlarından sorun çıktı. Tuşlarının altındaki switchler çok dayanıksız hep sorun çıkartıyor, bende sen 3 sene nasıl kullanabildin ona şaşırdım doğrusu.

Ben 38 yaşındayım, agresif olduğumu sanmıyorum. Her türlü oyunu oynarım, genelde DOTA2 oynarım. G300s'i de üstündeki tuşlar DOTA'da kolaylık sağladığı için kullanıyordum 3-4 seneden beridir. Bu süre içerisinde hep tuşlarından sorun çıktı. Tuşlarının altındaki switchler çok dayanıksız hep sorun çıkartıyor, bende sen 3 sene nasıl kullanabildin ona şaşırdım doğrusu.
Benimkilerde de gevşeme oldu da bozulma vs. ilk kez 4 ay falan önce mouse donmaya başladı en son çekilmez hâle gelince 2. bir tane aldım. (Kusura bakma yaşını bilmiyordum dostum demişim sen af gör kusrumu)

Yaklaşık 1,5 senedir G300S kullanıyorum. Çok güzel. Makrosu çok kullanışlı. Fakat elime çok küçük kalıyor. Terleme oluyor. CS’de falan ölünce hep ıslak mendille silmek zorunda kalıyorum. Bugün gidip Rival 110 deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı